Найкращі сукні на червоній доріжці Emmy Awards 2024

15 січня в Peacock Theatre у центрі Лос-Анджелеса відбулася церемонія вручення премії Emmy Awards 2024. Проведена актором і коміком Ентоні Андерсоном, 75-та щорічна церемонія вшанувала найкращі серіали й телефільми року (премія «Еммі» 2023 року була відкладена через страйки в Голлівуді, тому багато номінантів цього вечора відображали деякі з найгучніших проектів 2023 року). Серед нагороджених були деякі з найпопулярніших серіалів року, такі як «Корона», «Останній із нас», «Білий лотос», «Спадкоємці» та «Жовті жакети». На червоній доріжці перед церемонією було не менш цікаво: зірки подбали про те, щоб їх виходи точно запамʼяталися.

Райлі Кіо в Chanel0Райлі Кіо в Chanel

Реклама

Айо Едебірі, наприклад, одягла сукню Louis Vuitton, яка стала сучасним поглядом на маленьке чорне плаття (чорна міні-сукня у формі дзвона була виготовлена з гладких шкіряних елементів). Інші зірки вибрали більше яскраві образи Джессіка Честейн в неоновій сукні Gucci, Симона Табаско у вбранні Marni, яке вкрите квітковими бутонами. Дженна Ортега також дотримувалася теми флористичного саду: її сукня Dior Couture без бретельок із сітки була вкрита гарними пастельними квітковими аплікаціями. Нижче ми зібрали найкращі сукні на червоній доріжці Emmy Awards 2024.

Джессіка Честейн в Gucci1Джессіка Честейн в GucciЛіззі Каплан в архівній сукні  Yohji Yamamoto2Ліззі Каплан в архівній сукні Yohji YamamotoСімона Табаско в Marni3Сімона Табаско в MarniЕлізабет Дебікі в Dior4Елізабет Дебікі в DiorМеганн Фахі в Armani Privé5Меганн Фахі в Armani PrivéСьюкі Вотерхаус у Valentino6Сьюкі Вотерхаус у ValentinoДженна Ортега в Dior Couture7Дженна Ортега в Dior CoutureРейчел Броснахен у Versace8Рейчел Броснахен у VersaceАйо Едебірі в Louis Vuitton9Айо Едебірі в Louis VuittonОбрі Плаза в Loewe10Обрі Плаза в LoeweКлер Дейнс у вінтажній сукні Balmain11Клер Дейнс у вінтажній сукні BalmainІсса Рей у Pamela Rolland12Ісса Рей у Pamela RollandРайлі Кіо в Chanel13Райлі Кіо в ChanelЖасмин Савой Браун в Givenchy14Жасмин Савой Браун в GivenchyСара Снук у Vivienne Westwood15Сара Снук у Vivienne Westwood

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить