Найкращі спідничні костюми осінь-зима 2023/2024

Модним трендам притаманна циклічність, і цього сезону в центрі уваги опинився спідничний костюм, який був дуже популярним у 1950-х роках. Цієї осені спідничні костюми вдягають усі знаменитості — від членів королівської родини, зокрема Кейт Міддлтон або Шарлотти Казірагі, до актрис і моделей, як-от Розі Гантінгтон-Вайтлі та Єва Лонгорія. Жіночні, строгі, елегантні, романтичні або сексуальні — спідничні двійки можуть бути різними залежно від того, з якого матеріалу вони виконані, який мають силует та довжину.

Versace0Versace

Реклама

Якщо минулих сезонів дизайнери здебільшого робили ставку на різноманітні брючні костюми, то цієї осені на подіумах дедалі частіше можна зустрітити спідничні двійки. Saint Laurent запропонували цілу серію костюмів, які складаються зі спідниць-олівців з розрізами і маскуліних блейзерів з великими плечима, а Versace продемонстрували більш жіночну версію з приталеним жакетом. Не менш цікаві версії показали Stella McCartney (костюм зі спідницею до колін і довгим жакетом у картатий принт) та Boss (розслаблнену ітерацію зі смугастим візерунком).

Saint Laurent1Saint Laurent

Boss2Boss

Stella McCartney3Stella McCartney

Мʼякі й елегантні трикотажні костюми — ще один різновид актуальних спідничних двійок. Твід, вʼязка або мохер у холодний сезон даруватимуть відчуття безтурботності та комфорту. Цього сезону осінь-зима 2023/2024 зверніть увагу на твідовий ансамбль Chanel з короткою спідницею і приталеним однобортним жакетом або візьміть на замітку трикотажний чорно-білий костюм Self-Portrait.

Chanel4Chanel

Self-Portrait5Self-Portrait

Vogue.ua зібрав найкращі спідничні костюми цього сезону.

Найкращі спідничні костюми осінь-зима 2023/20246

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить