Найкращі мінімалістичні сумки сезону весна-літо 2024

Мінімалістична сумка, без зайвих деталей та прикрас, нейтрального відтінку та універсальної форми — незамінна річ у будь-якому гардеробі. Лаконічний аксесуар завжди матиме доречний вигляд й пасуватиме до різноманітних образів. З такою сумкою ви завжди будете впевнені, що у вас є надійна позачасова річ, на яку можна розраховувати.

10

Реклама

Якщо ви вирішили інвестувати в якісну та практичну сумку, подумайте про такі фактори: наскільки вподобана вами модель довговічна; чи будете ви любити її протягом кількох наступних років; чи могли б ви потенційно передати її комусь у спадок. Мінімалістична сумка — це ваш відданий та найкращий супутник. Вона з легкістю перевершує всі мінливі тенденції, стає універсальним солдатом у вашому гардеробі, ви можете поєднувати її буквально з усім.

11

Отже, найпопулярнішими сумками за критерієм практичності є чорні та коричневі моделі, адже вони чудово носяться та пасують до всього. Однак не варто боятися обирати кремові або білі сумки — це неймовірно розкішні та вишукані аксесуари, які неодмінно тішитимуть вас роками. За світлими сумками важче доглядати, але догляд за речами в цілому — це ключовий спосіб забезпечити довговічність улюблених аксесуарів й дати їм можливість витримати випробування часом.

Незалежно від того, чи ви завзятий мінімаліст, який дотримується суворої колірної палітри, чи поціновувач простих, стильних і якісних речей, Vogue підібрав найкращі лаконічні сумки, які будуть актуальними попри сезони та тенденції.

AESTHER EKME2AESTHER EKMEA.P.C.3A.P.C.Arket4ArketAmomento5AmomentoDemellier6DemellierCoperni7CoperniFerragamo8FerragamoBottega Veneta9Bottega VenetaKiko Kostadinov10Kiko KostadinovJil Sander11Jil SanderGucci12GucciKhaite13KhaiteLemaire14LemaireLittle Liffner15Little LiffnerNothing Written16Nothing WrittenLoewe17LoeweNeous18NeousMarsell19MarsellMansur Gavriel20Mansur GavrielWandler21WandlerSavette22SavetteSaint Laurent23Saint LaurentThe Row24The RowTOTEME25TOTEME& Other Stories26& Other Stories

127

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить