Найгарніші сукні з флористичним принтом сезону весна-літо 2024

Сукні з квітковим візерунком — ідеальний одяг для початку весняного-літнього сезону. Хоча це може звучати як кліше, але в моді також діє правило: «якщо щось корисне, краще цього не міняти». Цього року дизайнери створили нові версії, щоб дивувати та захоплювати: від елегантних суконь міді та прозорих моделей до варіантів із гіперреалістичними принтами. Vogue.ua зібрав гід найгарнішими сукнями з флористичними візерунками сезону весна-літо 2024.

10

Реклама

У цьому сезоні квіткові мотиви представлені в справжньому авангардному поєднанні: природа не має меж, як і творчість. Декоративний елемент стає головним героєм, нагадуючи нам водоспади та живі квіти, а також лотоси та ранункулюси, майстерно намальовані художником Густавом Клімтом на сукнях, таким чином визначаючи авангардну та позачасову елегантність.

11

Короткі сукні

Valentino2Valentino

Coperni3Coperni

Серед незамінних суконь сезону весна-літо 2024 не можна не згадати маленьку чорну сукню та її пряму протилежність – модель білого кольору. Очевидно, з квітковим принтом або майстерною вишивкою.

Прозорі сукні

Alexander McQueen4Alexander McQueen

Givenchy5Givenchy

Прозорі тканини продовжують залишатися одним із трендів поточного сезону, і квітчасті сукні не залишилися осторонь, про що свідчать колекції Alexander McQueen і Givenchy.

Квіткові мідісукні

Coperni6Coperni

Carolina Herrera7Carolina Herrera

Сукня довжини міді з квітковим принтом, яка ідеально пасує для найбільш шикарних образів, не може бути відсутньою у весняному гардеробі цього сезону. Робіть ставку на мінімалістичний крій, прикрашений квітучим візерунком.

Довгі квітчасті сукні

Zimermann8Zimermann

Max Mara9Max Mara

Довгі повітряні сукні з шифону або шовку з квітковим принтом — один із найромантичніших та елегантних трендів сезону весна-літо 2024. Для образу в стилі бохо поєднуйте їх з босоніжками на пласкій підошві.

За матеріалами vogue.it.

110

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить