Найгарніші червоні сукні в колекціях весна-літо 2024

Якщо потрібно було б обрати найпопулярніший колір у світі моді, то після чорного ним би точно став червоний. Цей пристрасний, владний і ефектний колір щосезону привертає увагу дизайнерів і прикрашає колекції — від яскраво-червоної версії до насиченого бордо. У сезоні осінь-зима 2023/24 червоний був одним з найбажаніших кольорів, згадаємо хоча б трикотажні вбрання Bottega Veneta, пухнасті екошуби Ferragamo і сексуальну сукню Ешлі Грем на показі Dolce & Gabbana. У новому весняно-літньому сезоні червоний стає ще більш затребуваним кольором.

Valentino0Valentino

Реклама

Небагато відтінків здатні так привернути увагу, як червоний колір. Він асоціюється з владою, спокусою і коханням. Цієї весни пропонуємо додати до свого стилю саме сукню в червоному кольорі. Це може бути коротка будуарна сукня з мереживними вставками Gucci, шкіряна версія з відкритими плечима Bottega Veneta, тонка шовкова сукня з відкритим животом Acne Studios або трикотажна максі з розрізом у стегна Valentino.

Gucci1Gucci

Bottega Veneta2Bottega Veneta

Hermes3Hermes

Романтика проходить скрізь колекції брендів сезону весна-літо 2024, залишаючи свій слід у вигляді повітряних червоних суконь. Так, Zimmermann запропонували кокетливе вбрання з оборками, в якому дуже хочеться піти на романтичне побачення, Alexander McQueen зробили ставку на червону сукню-квітку з плавними лініями, а Khaite показали шовкове мінімалістичне плаття з пишними рукавами.

Zimmermann4Zimmermann

Alexander McQueen5Alexander McQueen

Schiaparelli6Schiaparelli

The Attico7The Attico

Acne Studios8Acne Studios

Khaite9Khaite

Coach10Coach

Vogue.ua зібрав найгарніші червоні сукні сезону, повз які неможливо пройти.

Найгарніші червоні сукні в колекціях весна-літо 202411

112

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить