Найелегантніші чорні сукні сезону весна-літо 2024

Чорна сукня – обовʼязкова річ у гардеробі. Чорна мінісукня, яку представила Коко Шанель наприкінці 1920-х років, з роками стала довшою та була заново винайдена. Цей одяг можна носити різними способами, поєднувати з різноманітними аксесуарами, а серед різномаїття моделей можна знайти прозорі, драпіровані та з вирізами. Vogue.ua зібрав найелегантніші чорні сукні сезону весна-літо 2024.

Класична довга чорна сукня

Versace0Versace

Реклама

Довга чорна сукня класичного крою є основним елементом гардеробу для сонячних днів. Таку просто та елегантну модель можна знайти у Versace.

Прозора чорна максісукня

Givenchy1Givenchy

Один із головних трендів цього року — прозорі матеріали, з яких створюють і чорні максісукні. Givenchy розробили "голу" модель з глибоким декольте, прикрашену перлами. Ідеальна сукня, яка відповідає суперечливому тренду, залишаючись при цьому шикарною.

Довга чорна сукня з драпіруванням

Jacquemus2Jacquemus

Тенденція на драпірування, що походить із Стародавньої Греції, привносить новий вимір у звичайну чорну сукню, створюючи елегантний і зручний літній образ. Колекція Les Sculptures від Jacquemus надала сукні ефектного вигляду завдяки структурованій лінії плечей.

Довга чорна сукня з вирізами

Valentino3Valentino

Міні для сором’язливих або максі для найсміливіших: вирізи додають витонченості класичній чорній сукні. Valentino переосмислили звичний літній гардероб графічними вирізами, які тонко відкривають шкіру.

Довга чорна сукня з глибоким декольте

Balmain4Balmain

Смілива сукня з яскраво вираженим декольте стане найсексуальнішою альтернативою "голому" тренду. На показі Balmain сезону весна-літо 2024 можна було побачити модель, доповнену золотими деталями та зеленими туфлями на підборах.

Довга чорна сукня з аплікаціями

Blumarine5Blumarine

Довга чорна сукня з коштовними деталями, яку вже носили Зендая та Белла Гадід, ідеально пасує для літніх ночей. Ці блискучі деталі підкреслюють структуру сукні, як у Blumarine, де золоті метелики прикрашають плечі.

За матеріалами vogue.fr.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить