Найекстравагантніше взуття сезону весна-літо 2024

Прийдешнього сезону авторитет тренду на "невідповідне" взуття очевидний. Капці з торочками у поєднанні з весільною сукнею від Yohji Yamamoto або шльопанці з ошатною сукнею Dior на червоній доріжці в Каннах – ідеальні приклади такої стилізації. Деяке взуття уже створене «невідповідним», тож vogue.ua зібрав найекстравагантніші моделі прийдешнього модного сезону.

Louis Vuitton0Louis Vuitton

Реклама

«Я зрозуміла, що те, що робить образ цікавим, — це додавання аксесуарів, які виглядають трохи «збитими» або не поєднуються з рештою вбрання», — пояснює стилістка Еллісон Борнстайн, яка запустила цей термін у червні минулого року. Саме це зробила Лілі Аллен у 2006-му з вечірньою сукнею та кросівками, а минулого року і Белла Гадід – зі своїми джинсами та лоферами Miss Sixty. Схоже, дизайнери закликають порушити протокол і почати жити як розкішний дивак, презентуючи туфлі на шпильці, заправлені в панчохи, як у Givenchy та Jil Sander, уггі на пробковій танкетці, як у Vaquera, та навіть "напівтуфлі", як це зробив Ніколя Геск’єр у Louis Vuitton.

Natasha Zinko1Natasha Zinko

Vaquera2Vaquera

Неслухняне і дивне, все це взуття вважалося б «неправильним» за традиційними стандартами. Але ідея «неправильного» діє більше як каталізатор індустрії, ніж сама ідея. Коли справа доходить до моди, помилятися – це нормально. Отже, якою б банальною не була теорія «невідповідного» взуття на даний момент, вона говорить про бажання бути поміченим у нашій індивідуальності. Навіть якщо для цього доведеться накинути пару панчох на шпильку.

Givenchy3Givenchy

За матеріалами vogue.co.uk.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить