Найефектніші образи зірок на червоній доріжці «Ґреммі—2024»

В ніч з 4 на 5 лютого в Лос-Анджелесі відбулася 66-та церемонія вручення премії «Ґреммі—2024». На найбільшому музичному вечорі на червоній доріжці з’явився разючий список знаменитостей, серед яких Тейлор Свіфт, Лана Дель Рей, Дуа Ліпа, Майлі Сайрус. Найкраще вдягнені зірки цього вечора зробили ставку на сміливі образи. Ми бачили сучасні речі з кутюрних колекцій та вінтажні образи з відсиланнями до бурхливих 1920-х, 1990-х та початку 2000-х років.

Тейлор Свіфт в Schiaparelli0Тейлор Свіфт в Schiaparelli

Реклама

Старий голлівудський гламур став однією з головуючих тем на червоній доріжці. Тейлор Свіфт позувала у вишуканій білій сукні без бретельок Schiaparelli та в чорних оперних рукавичках. Олівія Родріго також вибрала білу сукню — вінтажну модель Versace 1990-х, прикрашену кристалами. Жанель Моне, тим часом, зробила ставку на сукню Armani Privé, вкриту мерехтливими блискітками, а Дуа Ліпа одягнула сріблясту сукню з глибоким вирізом Courrèges. На вечорі також були присутні ризиковані й авангардні образи. Майлі Сайрус віддала шану своїй хрещеній Доллі Партон захмарним начісом, позуючи в кольчужній сукні Maison Margiels, а Ice Spice, номінантка на премію "найкращий новий артист", вбралася у стилі Y2K. Що стосується чоловіків, то особливо запамʼяталися Джон Батіста в плісированій спідниці поверх штанів Versace, прозорий одяг Ленні Кравіца від Rick Owens та блуза Saint Laurent Джона Ледженда. Vogue.ua зібрав найкращі образи зірок на червоній доріжці «Ґреммі – 2024».

Дуа Ліпа в Courrèges і прикрасах Tiffany & Co.1Дуа Ліпа в Courrèges і прикрасах Tiffany & Co.Хейді Клум у прикрасах Lorraine Schwartz2Хейді Клум у прикрасах Lorraine SchwartzМайлі Сайрус у Maison Margiela3Майлі Сайрус у Maison MargielaБіллі Айліш у Chrome Hearts4Біллі Айліш у Chrome HeartsОлівія Родріго у вінтажній сукні Versace5Олівія Родріго у вінтажній сукні VersaceЛана Дель Рей у вінтажній сукні і прикрасах Fred Leighton6Лана Дель Рей у вінтажній сукні і прикрасах Fred LeightonГрейсі Абрамс в Chanel7Грейсі Абрамс в ChanelTyla в Atelier Versace8Tyla в Atelier VersaceЛенні Кравіц9Ленні КравіцDoja Cat в Dilara Findikoglu10Doja Cat в Dilara FindikogluЕлліот Грейндж і Софія Річі11Елліот Грейндж і Софія РічіКайлі Міноуг12Кайлі МіноугЖанель Моне в Armani Privé13Жанель Моне в Armani PrivéКріссі Тейген14Кріссі ТейгенАлессандра Амброзіо15Алессандра АмброзіоВікторія Моне у Atelier Versace.16Вікторія Моне у Atelier Versace.Холлі Бейлі у сукні Gucci17Холлі Бейлі у сукні GucciДжон Ледженд18Джон Ледженд119Кет Грем у Stephane Rolland і прикрасах Sterling Forever20Кет Грем у Stephane Rolland і прикрасах Sterling ForeverДжон Батіст в Versace21Джон Батіст в VersaceBoygenius в Thom Browne22Boygenius в Thom BrowneSummer Walker23Summer WalkerКой Лерей у Saint Laurent і прикрасах Jacob & Co.24Кой Лерей у Saint Laurent і прикрасах Jacob & Co.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить