На ногах: 14 головних пар взуття сезону весна-літо 2024

Цієї весни ми будемо носити чоботи з відкритим носком, мокасини на високій платформі та мюлі. А коли прийде літо, доповнюватимемо образи гумовими босоніжками та босоніжками на підборах й з тонкими ремінцями. Найяскравіші тенденції взуття на весну-літо 2024 налічують ще декілька цікавих трендів, а ми дивимося у майбутнє в очікуванні поєднання босоніжок з колготками. Далі ділимося гідом головних пар взуття теплого сезону 2024.

Alexander McQueen0Alexander McQueen

Реклама

Мюлі

Мюлідарують відчуття домашнього затишку, адже ще в 1940-х ці елегантні капці носили вдома разом з шовковими халатами та нічними сорочками.З 1990-х мюлі впевнено посіли важливе місце у моді, а моделі на підборах kitten heels стали влучним доповненнямсвятковихобразів.

Alruzarra1Alruzarra

Prada2Prada

Високі та стійкі підбори

Він — прямий або вигнутий, із широким низом та стійкою формою, щоб було зручно та гарно одночасно. Цей каблук-стовпчик нагадує архітектурний витвір мистецтва, і взуття із такими обцасами неодмінно хочеться додати вколекцію.

Bottega Veneta3Bottega Veneta

Ferrari Justin Shin4Ferrari Justin Shin

Звабливі шпильки

Класичні шпильки завжди мають вбивчий ефект завдяки рівним лініям та чітким силуетам. Найвпевненіше з ними граються Dolce & Gabbana і Tom Ford.

Dolce &5Dolce &

Tom Ford 6Tom Ford

Банти

Одна з найгучніших тенденцій сезону весна-літо 2024 — зав’язані банти різних розмірів, кольорів та форматів. Туфлі з таким декором можуть мати і грайливий, і офіційний вигляд. Можемо взяти на себе сміливість й заявити, що добре підібрана пара здатна стати універсальним доповненням будь-якогообразу.

MSGM7MSGM

Erdem8Erdem

Босоніжки з асиметрією

Прості й водночас цікаві завдяки асиметричному верху босоніжки зберігають свою популярність з минулого року. Їхнійдизайн приваблює погляд — лише частина стопи є відкритою, тоді як інша ховається під майстерним верхом.

Tory Burch9Tory Burch

Louis Vuitton10Louis Vuitton

Босоніжки на манжеті

Це найцікавіше відкриття — босоніжки з широкими ремінцями, які нагадують браслети-манжети. Для натхнення зверніть увагу на пару Gianvito Rossi, яка віддає належне римським браслетам.

Gianvito Rossi11Gianvito Rossi

Ferragamo12Ferragamo

Космічні босоніжки

Вся увага — на кільця, які обрамляють ніжку, нагадуючи супутники планет. Такі космічні пари дарують відчуття свята і невагомості.

Nicolò Beretta13Nicolò Beretta

Giuseppe Zanotti14Giuseppe Zanotti

Босоніжки з T-подібним верхом

БосоніжкиFerragamo на тонкій танкетці та на високих підборах Ralph Laurent об’єднує T-подібний верх, прикрашений екзотичними елементами — напівдорогоцінним камінням та металевими пластинами. Натомість Alexander McQueen роблять мінімалістичну модель з подвійним ремінцем на щиколотці, а Jil Sander привертають увагуторочками.

Ferragamo Justin Shin/Getty Images 15Ferragamo Justin Shin/Getty Images

Ralph Laurent16Ralph Laurent

Балетки-капці

Цібалетки наголошують на комфорті: сплетені, зроблені з сіточки або іншої тканини та закріплені на дуже тонкій, майже непомітній підошві. Це взуття — про комфорт поза домом, і ми обиратимемо його цього сезону.

3.1 Phillip Lim173.1 Phillip Lim

Proenza Schouler18Proenza Schouler

UGG-манія

Навітьв теплу погоду уггі залишаться з нами до найтепліших днів. Вони були головними героями різних колекцій, повстаючи у різноманітних інтерпретаціях — від класичних однотонних моделей до яскравих та наївних пар.

UGG19UGG

Лофери на високій платформі

Це антикласичний, і тому привабливий тренд сезону весна-літо 2024. Чи стануть лофери на широких підошвах альтернативою туфлям, поки невідомо, однак вони точно заволодіють нашими серцями навесні. Найзручніший варіант — моделі на платформі, які представили Gucci у різних кольорах.

Prabal Gurung20Prabal Gurung

Boss Pietro D'Aprano/Getty Images21Boss Pietro D'Aprano/Getty Images

Gucci22Gucci

Відкриті пальці

Спочатку чоботи з відкритим носком створили у Victoria Beckham, потім дизайнерка з’явилася в них на показі Miu Miu у версії шльопанців, а зараз ці чобітки будуть бажаним взуттям сезону.

Sportmax Victor VIRGILE/Getty Images23Sportmax Victor VIRGILE/Getty Images

Versace24Versace

Босоніжки-желе

Гумові босоніжки мають цікавий вигляд та є функціональними, адже їх зручно носити під час прогулянок узбережжям. Придивіться до них, якщо готові доглядати за цим взуттям та привертати погляди.

Moschino25Moschino

Andrés Machado26Andrés Machado

За матеріалами vogue.it

127

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить