Мистецтво подорожувати: нова колекція Louis Vuitton Cruise 2025

Louis Vuitton протягом десятиліття влаштовували покази в архітектурних дивах по всьому світу. Цього року дизайнер Ніколя Гескʼєр вибрав Барселону та парк Гуель – архітектурну утопію, створену Антоніо Гауді. Тепер це громадський сад, який внесено до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, став однією з головних туристичних пам’яток Барселони. Нова колекція Louis Vuitton Cruise 2025 була натхнена іспанськими символами всіх мастей та пронизана квітучою культурою Іспанії.

10

Реклама

11

«Я хотів поважати те місце, де ми є, — прокоментував Геск’єр. – Мені подобається, що ця країна викликає певну обґрунтованість і строгість, а водночас це про свободу, про молодість, про екстравагантність». Колекцію відкрили переважно нейтральні вбрання, які моделі носили з солом’яними капелюхами гаучо. За словами дизайнера, перший і третій образи нової лінійки були створені на основі традиційної сорочки моряка (зверніть увагу на їхні широкі коміри), проте широка лінія плечей та силует перевернутого трикутника запозичені з силуетів 1980-х років.

12

13

14

Утім, під кінець колекції строгість суконь-пальт була замінена пишним драпіруванням шовкових спідниць, топів, блуз і штанів, а віртуозні складки шовку відсилали в бік іспанських майстрів. Також можна було побачити високі шкіряні чоботи для верхової їзди та туфлі з глибокими манжетами зі штучного хутра, принт горошок і рюші.

15

16

Деконструйована біла мереживна спідниця була доповнена гачками в стилі іншого іспанського дизайнера Пако Рабанна. Близький друг Геск’єра Жюльєн Доссена, який зараз займається дизайном Rabanne, був в аудиторії разом із амбасадорами Louis Vuitton – Дженніфер Коннеллі, Регіною Кінг і Софі Тернер.

17

18

Інші експериментальні елементи гардеробу, як-от шовкові та вовняні сукні, які дизайнер занурював у киплячу воду, щоб стиснути вовну, були не стільки зобов’язані обстановці, скільки власному орієнтованому на процес підходу Геск’єра та перевагам оброблених тканин.

19

110

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить