Мінімалізм — один з головних трендів сезону весна-літо 2024

Якщо в минулих сезонах бренди експериментували з кроєм, яскравими відтінками і декоративними елементами, то 2024 рік планує пройти під егідою простоти і мінімалізму. Влітку 2023 року головні it girls задали тренд на "тиху розкіш", який став дуже популярним в соціальних мережах. Буквально усі хотіли одягатися в стримані речі в дусі old money. Ця тенденція не планує покидати нас у новому році, навпроти, мінімалізм набуває нового сенсу в колекціях весна-літо 2024.

Bottega Veneta0Bottega Veneta

Реклама

Менше значить більше – девіз, якого дотримувалися дизайнери в своїх колекціях весна-літо 2024, наповнених простими та елегантними речами в дусі "тихої розкоші". Верблюжі спідниці-олівці, сірі брючні костюми, сукні в білизняному стилі, білі сорочки та класичні сині джинси – всі ці речі знову є найбажанішими. Так, Bottega Veneta показали брючний костюм, що складається з чорних штанів і подовженої жилетки у парі з плетеною сумкою у відтінку бордо, Bevza представили білу максісукню з шовку, Ferragamo поєднали довгу пряму спідницю і напівпрозору блузу, а Helmut Lang зробили ставку на мікс синіх джинсів і сорочки, натхнений естетикою 1990-х років.

Bevza1Bevza

Helmut Lang2Helmut Lang

Ferragamo3Ferragamo

Якщо щось і потрібно знати про тренди весна-літо 2024, то це ось що: придбання стриманих і позачасових речей, які є базою гардеробу, позбавить вас від ранкового стресу, адже ці речі легко комбінувати між собою і вони будуть слугувати вам довгий час. Це так просто. І дизайнери це знають. Придивіться до діловго костюму в тонку смужку AMI, бежевого тренчу The Row або джинсів і білого топу Tove.

AMI4AMI

The Row5The Row

Tove6Tove

Tod's7Tod's

Proenza Schouler8Proenza Schouler

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить