Лофери на платформі Gucci — наймодніше взуття сезону весна-літо 2024

Лофери, що не виходили з моди вже кілька років, знову стали найбажанішим взуттям в новому сезоні весна-літо 2024. Їхній позачасовий силует, бездоганний для завершення будь-якого вбрання, неодноразово переосмислювався, але ніколи радикально не змінювався протягом багатьох років. Так було, поки Сабато Де Сарно не приєднався до команди Gucci як новий креативний директор. Його дебютна колекція, показана на подіумі у вересні минулого року, тепер нарешті надійшла в магазини та вже може похвалитися однією з перших вірусних моделей. Йдеться про лофериGucci на максіплатформі в дусі 1970-х років, які є новою модною одержимістю streetstyle-зірок.

10

Реклама

Під час Міланського тижня моди в лютому минулого року з нагоди показу Gucci осінь-зима 2024/2025 багато гостей і фешн-інсайдерів вирішили спробувати цей модний виклик, одягнувши лофери на платформі Guccі, настільки ж шикарні, як і об’ємні. Каро Даур зробила ставку на чорні лофери в парі з короткими шортами, блискучим топом, діловим жакетом і сумкою GucciJackie 1961 у модному вишнево-червоному кольорі, представленому в новій колекції. Тим часом ми бачили Леоні Ханне в коричневій мінісукні з лоферами на платформі в тон.

11

ЛофериGucci на платформі в поєднанні з елегантними мінісукнями, комбінезонами з логотипом або шкіряними мікрошортами також підкорили багатьох знаменитостей — від Джулії Гарнер до Мод Апатоу. Неймовірно імпозантні, вони здатні кардинально трансформувати кожен образ, стаючи головним акцентом. Модель із 9-сантиметровою платформою на п’яті та 6-сантиметровою — на носку, що нагадує конічний зажимHorsebit, доступна в чотирьох кольорах: класичний чорний, RossoAncora (фірмовий бордовий, обраний Сабато Де Сарно для своєї першої колекції Gucci, новий еталонний колір бренду), вічний коричневий і бежевий з монограмою бренду.

12

13

14

15

За матеріалами: vogue.it

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить