Les Sculptures: нова колекція Jacquemus весна-літо 2024

На шоу Jacquemus весна-літо 2024 Сімон Порт Жаксмюс поєднав інтелект, культуру, кмітливість і лібідо, щоб створити колекцію, яка виглядала комерційною, але при цьому не поступалася концепцією. «Я вважаю, що ми найбільший незалежний модний Дім у Парижі», — сказав дизайнер. Незважаючи на сьогоднішнє важке економічне середовище, це шоу свідчить про подальше зростання бренду.

Jacquemus0Jacquemus

Реклама

Запрошення цього разу були виконані у вигляді тонких в’язаних светрів сірого кольору з V-подібним вирізом. Цей жест задав тон усій колекції, Jacquemus взяли цей архетип «тихої» традиційності одягу та включили його в колекцію. У чоловічому одязі, наприклад, саме така в’язка обрамляла светр з портретним вирізом, а у жіночому одязі вони прикрашали плечі в трикотажних топах; потім рукави були обгорнуті навколо грудей.

Jacquemus1Jacquemus

Jacquemus2Jacquemus

Jacquemus3Jacquemus

Це шоу пройшло з видом на Ніццу у Fondation Maeght, на схилі пагорба, де зберігається 13 000 творів сучасного мистецтва 20-го століття, заснованого в 1964 році сім'єю-засновником галереї. Багато аспектів досягнень Маетов знайшли своє відображення в колекції Jacquemus, аж до хвилястої теракотової підлоги, чий візерунок «шестикутники» був вирізаний на флокованому топі із закругленими плечима. Деякі із знаменитих скульптур Альберто Джакометті обрамляли подіум, але саме його скульптура 1926/27 року Femme Cuillère по-справжньому ожила. Круглі вставки, такі як тканинні слонячі вуха, орхідеї або дзвіночки для туб, росли навколо талії штанів, за межами сукні або позаду на грудях, спотворюючи і посилюючи фігуру всередині.

Jacquemus4Jacquemus

Jacquemus5Jacquemus

Jacquemus6Jacquemus

Фірмові округлі плечі, які пройшли через усю колекцію, були ще одним елементом, натхненним Джакометті, тоді як чоловіча куртка-авіатор з асиметричною спинкою була адаптована з куртки, в якій колись був сфотографований Френсіс Бекон — стоячи просто надворі на терасі — поруч із іншою скульптурою Джакометті. Колекція була представлена переважно в монохромних кольорах з яскравими вкрапленнями червоного. Сюрреалізм був вбудований у деякі з найважливіших аксесуарів, в тому числі босоніжки на подвійному каблуці.

Jacquemus7Jacquemus

Jacquemus8Jacquemus

Jacquemus9Jacquemus

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить