Квіткові принти та скульптурні силуети в колекції Poustovit весна-літо 2024

Бренд Poustovit – один із найромантичніших на українській модній сцені. Вже понад 25 років дизайнерці Лілії Пустовіт вдається підтримувати тендітний баланс між підкресленою жіночністю та тихою елегантністю. Не стала винятком нова весняно-літня колекція.

10

Реклама

Ніжні сукні з квитковим принтом Лілія Пустовіт поєднує цієї весни з урбаністичними костюмами та довгими жакетами в стриманих кольорах, а характеру силуетам додають об'ємні рукави. Також дизайнерка експериментує активно з різноманітними фактурами тканин. Є в колекції і знакові для Poustovit елементи, наприклад, принт з квітами каштанів. Основними кольорами в цьому сезооні стали білий та чорний – вони не відволікають від скульптурності форм і демонструють інший бік естетики Poustovit.

11

12

13

Лілія Пустовіт однією з перших в Україні почала працювати з національними мотивами, задовго до того, як аутентика стала модною. В колекції весна-літо 2024 дизайнерка делікатно продемонструвала, що ця частина ДНК бренду нікуди не ділася – на одній з суконь поділ прикрашений аутентичною вишивкою, а на інших речах можна роздивитися деталі у техниці рішельє – здалеку вони нагадують традиційні українські витинанки.

14

15

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить