Крок за кроком до перемоги: новий кампейн VOVK осінь-зима 2023/2024

Український бренд VOVK представив новий рекламний кампейн сезону осінь-зима 2023/2024, який відзначається глибоким соціальним підтекстом, що віддзеркалюється у кожній деталі зйомки. Цей кампейн про шлях кожного українця, який ми проходимо щодня, що веде нас до єдності та перемоги. "Ти можеш розбомбити наш дім, забрати спокій, зруйнувати всі мрії, але ніколи не віднімеш наш Край, свободу, віру і любов до України", – головний посил нового кампейну VOVK.

10

Рекламний кампейн VOVK осінь-зима 2023/2024 закликає світ виборювати перемогу над війною, не зупиняючись, впевнено, крок за кроком. Відправною точкою цієї зйомки стала не просто мода чи тренди, перш за все бренд зробив наголос на людської силі та важливості мати спільні цінності, які об’єднують у найскладніші часи. Кожна сцена та образ кампейну несе в собі соціальний підтекст, який відображає різні аспекти військових дій та соціальних викликів.

11

12

13

В новому кампейні поєднуюються абсолютно протилежні стилістичні напрямки, представляючи собою аналогію нашого життя, яке має різний настрій та барви. Цей еклектичний підхід також відображає прагнення бренду до спільності та розмаїття під час складних часів. До лінійки увійшли: брючні костюми вільного крою, елегантні пальто, затишний трикотаж, спокусливі корсети, спортивні худі та штани, стьобані куртки та сукні з романтичними польовими візерунками.

14

15

Бренд представив відеокампейн нової колекції, який відображає наше теперішнє життя. Більше образів з нової колекції VOVK дивіться на сайті бренду.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить