Химерність форм: нова колекція Valentino Couture весна-літо 2024

Щосезону перед модним показом Valentino П'єрпаоло Піччолі запрошує журналістів і редакторів на пресконференцію, яка насправді є мінідефіле, під час якого дизайнер розповідає про видатні твори колекції, пишаючись майстерністю свого римського ательє. Піччолі синхронізує моду з часом, зберігаючи її містику недоторканою.

10

Реклама

11

12

Цьогорічна кутюрна колекція була просякнута сучасним лексиконом моди та відтворювала інтимну атмосферу минулих дефіле. "Вам не потрібно відчувати вагу техніки та ручної роботи, тому що врешті-решт кутюр — це ілюзія легкості, — прокоментував Пічолі. — Техніка має зникнути, щоб не втратити магію — чарівник залишається чарівником лише доти, поки не розкриє свої секрети».

13

14

15

Нова колекція читалася як велике експериментування з формами, об’ємами, силуетами та кроями. Переглянута база гардероба: блейзери, чоловічі пальта, худі та парки переведені в об’єкти від кутюр. Мінісукня зі смарагдово-зеленого шовку поєднувалася зі структурованим блейзером великого розміру з гірчичного габардину, а пухка бальна сукня з бірюзової тафти — з худі кольору хакі, оздобленим пір’ям.

16

17

18

Піччолі вважає, що кутюр — це найвищий привілейований простір авторства для дизайнера, місце, де можна дати волю прагненню досконалості та прагненню до експериментів. Підхід дизайнера просякнутий шармом, що пронизує атмосферу його ательє, а його віртуозний талант до хроматичних асонансів завжди викликає емоційну реакцію публіки.

19

110

111

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить