Гід наймоднішими сумками сезону весна-літо 2024

Гід наймоднішими сумками сезону весна-літо 20240 Поділитися

Модні тенденції кардинально змінюються з сезону до сезону. Вони диктують кольори, форми та силуети, переходячи від логоманії до тихої розкоші та назад. Сектор аксесуарів також помітних змін кожних декілька місяців, тому за ним слід пильнувати. Vogue пильно проаналізував ринок та визначив аксесуари, які домінуватимуть в сезоні весна-літо 2024. Отже, рекомендуємо вам звернути увагу на ці сумки напередодні наступного сезону, аби встигнути потримати їх в руках перед тим, як вони всі розпродані.

The Row

11

Реклама

The Row, який визначив поняття «тиха розкіш» на 2023 рік, відомий своїми мінімалістичними, а проте габаритними аксесуарами. Ця закруглена чорна шкіряна сумка від бренду — втілення піднесеного стилю, який став таким популярним у цьому році, і який переважатиме протягом усього сезону.

Bottega Veneta

12

В сезоні весна-літо 2024 Bottega Veneta пропонує клієнтам сфокусуватися на плетеній сумці Andiamo. Цей глибокий винний відтінок — більш зріла альтернатива яскравіших червоних відтінків сезону. Це приголомшливий колір, який слід додати в гардероб у вигляді аксесуара.

Saint Laurent

13

Модний дім Saint Laurent славиться своїм поглядом на гламур. Поєднання трендів з класичними мотивами втілилося в сумці LE 5 à 7 — це ідеальний аксесуар, який підходить для всіх, хто шукає мінімалістичний негабаритний аксесуар.

Cult Gaia

14

Металік наполегливо пробивається в ряди найпопулярніших тенденцій цього сезону. Саме тому пропонуємо звернути увагу на цю сумку Cult Gaia. Сучасна і грайлива, ця сумка доповнить будь-який літній образ.

Dior

15

М’які, стьобані сумки Dior ніколи не виходять з моди. Завдяки своїй формі, дизайну та металевій фурнітурі сумка Dior Toujours стала одним із тих позачасових предметів, в які варто інвестувати.

Proenza Schouler White Label

16

Сучасний бренд, відомий віртуозними поєднаннями мінімалістичних та максималістських кодів дизайну, Proenza Schouler створив ідеальний шкіряний тоут. Для тих, хто захоплюється великими сумками, але віддає перевагу структурі та чистим лініям, ця шкіряна сумка від бренду задовольнить усі ваші потреби.

Michael Kors

17

Класична солом’яна сумка Michael Kors ідеально підходить для тих, хто хоче більш структурований аксесуар. Коричнева шкіряна деталізація та знімний підвісний мішечок — приємні бонуси цього вишуканого аксесуара.

Khaite

18

Конструкція цього тоута Khaite надає йому водночас скульптурного вигляду та зберігає його невимушеність та розслабленість.Виготовлений з італійської шкіри, це ідеальний аксесуар, який доповнить будь-який гардероб.

St Agni

19

Для тих, хто хоче знайти середній варіант між великим шкіряним тоутом та солом'яною сумкою, цей аксесуар в стилі макраме стане ідеальним компромісом.

Prada

110

Хоч ця мініатюрна сумочка Prada зовсім невелика, але має неабиякий потенціал. Вона не лише збереже ваші речі, але й виступатиме як головний елемент будь-якого вбрання.

За матеріалом vogue.com.au

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить