Гід наймоднішими сукнями весна-літо 2024

Сукня — одна з найбажаніших речей у гардеробі багатьох модниць. З року в рік дизайнери експериментують з новими фасонами, стилями й кольорами суконь. Цього сезону до списку актуальних платтів потрапили білосніжні варіанти, сукні з торочками, моделі, виконані з сітки, версії з квітами, варіанти з металевим блиском та мінімалістичне вбрання. Vogue.ua зібрав гід наймоднішими сукнями сезону весна-літо 2024.

Stella McCartney0Stella McCartney

Реклама

Білі сукні

В новому сезоні весна-літо 2024 саме час сказати "Так!" білій сукні, адже це не тільки найпопулярніший колір, а ще й вдала інвестиція в свій гардероб. Біла сукня з бавовни може слугувати як денне вбрання влітку, варіант із шовку підійде для весільної церемонії, а сукня з кроше — для літнього відпочинку. У Prada Міучча Прада та Раф Сімонс прагнули до «абсолютної свободи тіла»: моделі з’явилися у павутинних сукнях із шарів летючої тканини. Valentino показали ажурні білі плаття, а Acne Studios — версію довжини максі з довгими рукавами.

Valentino1Valentino

Prada2Prada

Acne Studios3Acne Studios

Сітка

Сукні з сітки — один яз головних трендів весняно-літнього сезону. Цього року дизайнери пропонують носити їх кількома способами. По-перше, як самостійний елемент для вечірнього виходу, як-от ажурну сукню з помпонами Bottega Veneta. По-друге, комбінувати з купальниками на пляжі, як у Isabel Marant, або зі штанами у місті, як показали Proenza Schouler.

Isabel Marant4Isabel Marant

Proenza Schouler5Proenza Schouler

Bottega Veneta6Bottega Veneta

Торочки

Не встигли ми засумувати за торочками, як вони знову повертаються до списку найбажаніших елементів нового сезону. Радимо звернути увагу саме на сукні з торочками — у вигляді широкої локшини або тонких ниток.

Alberta Ferretti7Alberta Ferretti

Givenchy8Givenchy

Christian Dior9Christian Dior

Мінімалізм

Мінімалізм буде панувати серед модних трендів увесь рік, тому можете сміливо робити на нього ставку. Якщо вам подобаються чисті лінії, нейтральні кольори, стримані силуети — то це точно для вас. Придивіться до сукні-кейпа Ferragamo для ділових зустрічей, шовкового максіплаття Victoria Beckham для особливих подій або трикотажної сукні Tod's для складання затишних образів.

Ferragamo10Ferragamo

Tod's11Tod's

Victoria Beckham12Victoria Beckham

З квітами

Квіти — найгучніший тренд цієї весни, який тільки набирає обертів з минулого року. Якщо у 2023 році всі носили троянди на шиї або сукні з антуріумом з колекції Loewe, то в цьому сезоні став актуальним флористичний розсип, сукні-квітки, мальовничі візерунки і кольорові 3D-аплікації. Найкращі образи дивіться в колекціях Alexander McQueen, Del Core, Sportmax, Christian Cowan, Balmain, Marni і David Koma.

Del Core13Del Core

Alexander McQueen14Alexander McQueen

Sportmax15Sportmax

Металік

Незабаром у Парижі відбудуться Олімпійські ігри 2024 року, на яких змагатимуться спортсмени з усього світу. Ніби в очікуванні цієї події дизайнери заглибилися в металевий тренд, вийшовши за межі золота та срібла, включивши бронзу та рожеве золото до списку модних трендів весна-літо 2024. На шоу Ralph Lauren Крісті Тарлінгтон мала величний вигляд у сукні з ефектом рідкого золота, Schiaparelli показали трикотажну максісукню, а Rabanne представили рожево-бронзовий варіант.

Schiaparelli16Schiaparelli

Ralph Lauren17Ralph Lauren

Paco Rabanne18Paco Rabanne

119

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить