Гід наймоднішими спідницями сезону весна-літо 2024

Спідниці минулого вирішили поступитися місцем новій хвилі трендів, які підкорять вулиці міст і гардероби модниць найближчим часом. Згідно з тенденціями сезону весна-літо 2024, мініспідниці-карго, моделі в дусі "нульових", варіанти з драпіруванням та А-крою будуть менш актуальними прийдешньої весни. Натомість спідниці-балони та моделі з посадкою на стегнах позиціонуються як зірковий варіант, щоб мати вигляд елегантний та гламурний водночас. Vogue.ua зібрав гід наймоднішими спідницями сезону весна-літо 2024.

Мініспідниці з воланами

Bally0Bally

Реклама

Плісировані мініспідниці поступляться місцем "балонам" із кокетливими воланами. Bally, Chanel, Miu Miu і Balmain — лише деякі з брендів, які підтримали цю тенденцію. Такі моделі ідеально пасують для надання об’єму, а найкраще те, що всі бренди вводять свою власну ДНК. Це означає, що на нас чекає різноманітність стилів, на які варто звернути увагу: від дизайнів із ефектом драпірування до тюлю та яскравих кольорів.

Спідниця-саронг

Etro1Etro

З приходом touristcore на сцену минулого року спідниця-саронг стала набагато актуальнішою, і прийдешнього сезону вона матиме свою особливу хвилину слави. Не тільки Etro зробили ставку на такі моделі, але і Schiaparelli та Bottega Veneta.

Мідіспідниця з посадкою на стегнах

Gucci2Gucci

Дизайни, що відсилають до модної естетики 1990-х, зводять з розуму модниць по всьому світу. Мінімалізм у вогні і, швидше за все, продовжить свою активність у найтеплішу пору року. Gucci, Givenchy, Carolina Herrera і Chanel додали такі спідниці до своїх колекцій.

Шкіряна спідниця з потертим ефектом

Coach3Coach

«Традиційна» шкіра залишилася в минулому. Тепер як ніколи пануватимуть спідниці із зістареною обробкою. Гранжева мода знову займає свій трон, однак нові покоління вимагають більшого. І немає нічого більш сміливого та сучасного, ніж новий дизайн, який виглядає так, ніби ви віднайшли його в магазині секонд-хенду в Парижі.

Асиметричні спідниці

Acne Studios4Acne Studios

У 2022-му та першій половині 2023 року ностальгічна мода "нульових" вибухнула як ніколи раніше. Тепер на зміну спідницям з рюшами та квітами прийшли асиметричні мініспідниці. Цей витончений дизайн стане секретом стилю для створення монохромних або багатошарових образів. Віднайти натхнення можна в колекціях Acne Studios, Budapest Select і Balmain.

"Голі" спідниці

Luar5Luar

Прийдешнього сезону зробіть ставку на прозорі спідниці із сітки, фатину, шовку, мережива або органзи — елегантнй та водночас спокусливі, вони завжди є класикою. "Голі" спідниці можна побачити в колекціях Carolina Herrera, Altuzarra та Luar.

Мініспідниці-олівці

Gucci6Gucci

Нарешті культові спідниці-карго з функціональними кишенями підуть на другий план. Gucci довели, що дизайн, натхнений стилем 1990-х років, може допомогти створити потужний і сексуальний образ. Їхня універсальність перевершує очікування, оскільки вони чудові в стриманому вбранні для офісного дрескоду, з яскравими блузами для вечірніх прогулянок і навіть у спортивному стилі.

За матеріалами vogue.mx.

17

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить