Гід наймоднішими шортами сезону весна-літо 2024

У новому сезоні, на тлі всеосяжної ностальгії за 1990-ми, дизайнери також погодилися, що настав час мінішортів. Після пандемії на заміну офіційним штанам прийшли легінси, джогери та навіть нижня білизна, що по черзі з’являлися в нижній частині численних нарядів знаменитостей. Тепер, здається, бренди вводять нас в епоху жіночих шортів.

Prada0Prada

Реклама

Prada випустили своїх моделей на подіум у шортах із дуже високою посадкою та вільних жакетах. У Gucci дизайнер Сабато Де Сарно представив нове бачення, продемонструвавши довге сіре пальто поверх білої майки та пару відповідних коротких шортів як свій перший образ. «Я хочу, щоб люди знову закохалися в Gucci», — прокоментував він в інтерв’ю за кілька тижнів до свого показу. В Emporio Armani пан Армані продемонстрував свої класичні вечірні жакети з відповідними шовковими шортами і черевиками. Найшвидшим шляхом до серця чоловіка може бути шлунок, але чи шорти — найкоротший шлях до жіночого?

Gucci1Gucci

Emporio Armani2Emporio Armani

У Лондоні Emilia Wickstead, один з улюблених брендів принцеси Вельської Кейт Міддлтон і символ жіночої елегантності, показали кілька образів з ледь прозорими шортами, що визирали з-під тунік. Курс на магічний жовтий відтінок підтримали і Bally.

Emilia Wickstead3Emilia Wickstead

Bally4Bally

Як можна побачити, мінішорти будуть надпопулярні навесні. Головний акцент варто зробити на легкі тканини, що струмують: шорти з цих матеріалів можуть бути як повсякденними, так і елегантними. Не забувайте про пастельні кольори, вони теж обов’язкові. Ніжно-рожеві, небесно-блакитні, м’ятні та лавандові моделі легко стануть головними союзниками будь-якого образу прийдешнього сезону.

Versace5Versace

Tom Ford6Tom Ford

За матеріалами vogue.com.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить