Гід наймоднішими джинсами сезону весна-літо 2024

Джинси — найуніверсальніша річ у гардеробі, яка ніколи не вийде з моди. Щороку бренди експериментують з їхніми фасонами, відтінками і способами стилізації. У новому сезоні весна-літо 2024 дизайнери пропонують вибирати не тільки базові моделі з синього і блакитного деніму, а й джинси з надвисокою талією або з перфорацією, яка робить їх схожими на кутюрні витвори. Vogue.ua зібрав наймодніші джинси сезону весна-літо 2024.

Ультрависока талія

Якщо торік в моді намагалися закріпитися джинси з ультранизькою посадкою, то цієї весни дизайнери пропонують повністю протилежне рішення, а саме джинси з надвисокою талією. Одними з головних прибічників цього тренду стали Loewe. "Нова форма штанів має зухвалий характер. І водночас вони вельми вишукані", — прокоментував Джонатан Андерсон. Джинси з ультрависокою посадкою дизайнер пропонує римувати зі вкороченим трикотажем, сорочками і жакетами.

Реклама

Loewe0Loewe

Rokh1Rokh

1990-ті

Естетика 1990-х років справила великий вплив на колекції нового сезону. Мінімалізм зустрічався буквально скрізь — від лаконічних суконь до простих базових джинсів прямого крою. Значною перевагою останніх є те, що вони впишуться в будь-який стиль. Радимо звернути увагу на колекції Tove і Helmut Lang.

Tove2Tove

Helmut Lang3Helmut Lang

Мішкуваті джинси

Мішкуваті джинси — іще один тренд, який варто опанувати цього сезону. Ви можете сміливо вибирати моделі на розмір більші, щоб створити ефект невимушеності і розслабленості. У Gucci ви знайдете сині джинси з низькою талією, а у Valentino — модель із середньою посадкою.

Gucci4Gucci

Valentino5Valentino

Випраний денім

Джинси із мʼяким градієнтним переходом від темно-синього до білого є новим фаворитом цієї весни. Якщо набрид простий денім, можна освіжити свій гардероб за допомогою таких цікавих джинсів.

The Attico6The Attico

Christian Dior7Christian Dior

Перфорація

Якщо в гардеробі вже є не одна пара актуальних базових джинсів, саме час придбати щось цікавіше за повсякденні практичні моделі. Радимо придивитися до нового тренду на джинси з перфорацією, які нагадують кутюрні моделі. Найкраще за все носити ці ефектні джинси з мінімалістичним верхом, як-от білою сорочкою чи футболкою.

Valentino8Valentino

Stella McCartney9Stella McCartney

Джинси зі стрілками

Цієї весни така деталь, як стрілка, яку ми звикли бачити на класичних штанах, перемістилася ще й на джинси. Завдяки цьому вони набули більш елегантного вигляду. Подібні моделі шукайте в колекціях Gucci і Tibi.

Gucci10Gucci

Tibi11Tibi

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить