Гід наймоднішими блузами сезону весна-літо 2024

Гід наймоднішими блузами сезону весна-літо 20240 Поділитися

Незалежно від пори року, блузи незамінна річ на щодень. Вони є союзницями елегантних штанів, ідеальним доповненням до джинсів і найкращими подружками спідниць, тому вибір «найкращого виробу» має вирішальне значення, оскільки він покликаний бездоганно комбінуватися з усім гардеробом. Сезон весна-літо 2024 рясніє найрізноманітншими варіантами: від блуз з рукавами-воланами для романтичного образу до прозорих моделей, які натякають на найвищу чуттєвість. Vogue.ua зібрав гід наймоднішими блузами прийдешнього сезону.

Елегантні блузи

Balmain1Balmain

Реклама

Saint Laurent2Saint Laurent

Сезон весна-літо 2024 насамперед робить ставку на елегантність. Saint Laurent представили моделі з функціональними кишенями у декадентському чорному кольорі. Такі блузи можуть легко асоціюватися зі стилем «сафарі» — авантюрним, але характерним. Своєю чергою, Balmain схилялися до класики, блузок зеленого кольору зі спокусливими складками, які рухатимуться в ритмі ваших кроків, що є основою для створення нарядів у дусі colour block або монохромних образів.

Alberta Ferretti3Alberta Ferretti

Ferragamo4Ferragamo

Alberta Ferretti вибрали стриманість білих блуз, що ідеально пасують для створення класичних поєднань, а Ferragamo продемонстрували красу та чуттєвість моделі бронзово-сірого кольору.

Блузи з рюшами або воланами

Dior5Dior

Chanel6Chanel

Попит на одяг у стилі Y2K продовжить зростати навесні. І, звичайно ж, блузи, сукні та мініспідниці будуть доповнені чарівними воланами або рюшами, які прикрасять будь-який образ. Dior представили блузи на одне плече з прозорих тканин, які модниці неодмінно носитимуть зі штанами-карго або улюбленими джинсами. Chanel також приєдналися до тенденції тканин, які відкривають силует, і показали їх у чорному кольорі зі смугастими мотивами, довгими рукавами та високою горловиною.

Blumarine7Blumarine

Ulla Johnson8Ulla Johnson

Blumarine не упустили нагоди продемонструвати, що кращих блузок з рюшами, ніж у італійського бренду класу люкс, немає. Це було підтверджено показом дизайнів з відкритими плечима та деталями з коричневих тканинних квітів. Ulla Johnson показали блузи у найбільш максималістському варіанті: з довгими рюшами, що торкаються підлоги, рукавами і декольте з химерними аплікаціями.

Мереживні блузи

Giambattista Valli9Giambattista Valli

Dior10Dior

Мереживо виявилося одним з улюблених матеріалів сезону осінь-зима 2023/2024 і, зважаючи на все, воно легко перейде і в прийдешню весну. Достатньо подивитися на покази Giambattista Valli та Dior, щоб переконатися в цьому, адже мереживні блузи можна було помітити в багатьох стилях: від візерунків із пейслі до традиційної версії квіткових орнаментів.

Chanel11Chanel

Бажаєте бути неперевершено елегантними в особливий вечір? Мереживні блузи Chanel в ботанічному стилі зроблять образ неперевершеним. Шукаєте лаконічну блузу для пляжного відпочинку? Лавандове мереживо Carolina Herrera стане натхненням.

Джинсові блузи

Chanel12Chanel

Безсумнівно, одна з основ сезону весна-літо 2024, — це джинсові блузи. Незалежно від того, чи вони широкого крою з рукавами-балонами, як у Chanel, чи приталені та без рукавів, як у Diesel, ці блузи стануть ключем до того, щоб виглядати неймовірно та створювати вбрання, які відповідають сезону.

Alexander McQueen13Alexander McQueen

Kenzo14Kenzo

Особливу увагу радимо звернути на блузи в корсетному стилі, як-от моделі від Alexander McQueen, та варіанти з квітковим візерунком, як у Kenzo. Хоч би яким був ваш стиль, варто надихнутися та інвестувати в універсальний дизайн, який змусить вас відчути себе королевою.

Прозорі блузи

Givenchy15Givenchy

Chanel16Chanel

Немає нічого більш спокусливого і елегантного, ніж прозорі блузи. Навесні важливо мати кілька моделей, які не тільки підкреслять образи, але й дозволять почуватися комфортно в одязі з легкої тканини. На щастя, прозорий шовк, сітка, тюль, мереживо та шифон захопили подіуми. Givenchy підтвердили, що вони стануть виграшним квитком на прийняття мінімалістичного стилю 1990-х років.

Ferragamo17Ferragamo

Alberta Ferretti18Alberta Ferretti

Saint Laurent представили блузи з пофарбованої сітки, щоб майстерно підкреслити фігуру. Зі свого боку, Ferragamo та Alberta Ferretti підтвердили, що вільні силуети стануть головними героями в поєднанні з повсякденним одягом, зокрема зі штанами чи шортами-бермудами.

Блузи в стилі бохо

Giambattista Valli19Giambattista Valli

Ulla Johnson20Ulla Johnson

Дійсно, бохо-сукні — зірки найтеплішого сезону року. Однак блузи стануть їхнім головним конкурентом, за допомогою яких можна створити стиль хіпі-шик, який так люблять знаменитості та streetstyle-зірки. Доказом цього є дизайни з баскою та етнічними мотивами, що зʼявилися в колекції Giambattista Valli. Ulla Johnson зробили богемними блузи з яскравими смужками та чарівними деталями з рюшами такими культовими, що їх не можна не помітити.

Etro21Etro

Adam Lippes22Adam Lippes

Etro показали блузи в прозорих тканинах, які, наче влиті, адаптуються до фігури. Бренд також схиляється до квіткових візерунків з античними мотивами. Adam Lippes нагадали про універсальність і елегантність в’язаних блузок, які створюють найпривабливіший стиль бохо. Усі ці варіанти досить функціональні: їх можна носити з витонченим і повсякденним одягом — мідіспідницями, джинсами, шортами та штанами.

Блузи з бантом

Prada23Prada

Блузи з бантом завжди будуть допомагають вбратися сучасно й кокетливо. Вони можуть швидко підлаштуватися під стандарти одягу кожної жінки — і моделі, представлені в сезоні весна-літо 2024, не стануть винятком. Prada і Antonio Marras заявили, що дизайни з прозорих шифонових тканин стриманих кольорів будуть стильною ставкою сезону. З іншого боку, Nina Ricci продемонстрували атласну блузу з рукавами-буфами розміру XL — такими милими, що змусять вас відчути себе справжньою лялькою.

Nina Ricci24Nina Ricci

Antonio Marras25Antonio Marras

За матеріалами vogue.mx.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить