Гід найгарнішими босоніжками на пласкій підошві сезону весна-літо 2024

Високі підбори це елегантно, однак модні шоу сезону весна-літо 2024 довели, що взуття на пласкій підошві універсальна альтернатива, яка підходить для створення ефектного образу. Модні тенденції диктують, що мінімалізм буде одним з найпопулярніших естетичних напрямків. Це означає, що взуття на пласкій підошві домінуватиме на модній арені: кросівки, лофери, мокасини і, звісно, різноманітні босоніжки. Vogue.ua зібрав гід наймоднішими моделями, які варто додати до свого гардероба вже зараз.

Босоніжки T-bar

Michael Kors Collection0Michael Kors Collection

Реклама

У сезоні весна-літо 2024 босоніжки досягли максимальної елегантності. Моделі T-bar стануть ключовими елементами для створення виходів у дусі «тихої розкоші», а також офісних образів. Поєднуйте їх із білим брючним костюмом і відповідними сітчастими блузами.

Т-подібні босоніжки зі стразами

Miu Miu1Miu Miu

Цього року босоніжки зі стразами ми будемо носити нетрадиційно. Miu Miu пропонують поєднувати їх у образах, які нагадують стиль дідуся, але з сучасною ноткою, яка так подобається новим поколінням. Повітряні мініспідниці з воланами — пропозиція, яку також можна було побачити на подіумах Bally, Chanel і Aknvas. Іншим ідеальним доповненням буде поло поверх смугастої сорочки і коричневий замшевий жакет.

Рибальські босоніжки

Loewe2Loewe

Звичайно, рибальські босоніжки — це вже класика в гардеробі модниць, пара, яка легко замінить лофери чи туфлі на пласкій підошві. Крім того, вони виглядають неймовірно зі шкарпетками чи без них, як можна було побачити на шоу Loewe сезону весна-літо 2024. Ідея полягає в тому, щоб носити їх із шортами та базовими футболками нейтральних кольорів. Це невимушений, але характерний образ, який успішно позбавить вас типового питання «що мені вдягнути», коли хвиля спеки накриє міста.

Босоніжки-вʼєтнамки

Chanel3Chanel

На перший погляд босоніжки-вʼєтнамки можуть здатися простими, але насправді це саме те, що робить їх особливими. Chanel довели, що не потрібні розкішні дизайни, щоб випромінювати елегантність, а попит на мінімалізм у літньому взутті продовжує зростати та й надалі домінуватиме на вулицях. Обирайте пару чорного кольору, яка поєднується абсолютно з усім, і носіть їх із синіми джинсами, блузами з асиметричним смугастим принтом і твідовими блейзерами.

Босоніжки в античному стилі

Alberta Ferretti4Alberta Ferretti

Чуттєвість босоніжок із ремінцями, що обертаються навколо щиколоток, є ключем до майстерного завершення будь-якого монохромного образу. Доказом цього є образ з колекції Alberta Ferretta, у якому вони чудово поєднуються із головним одягом сезону — сукнями-сорочками.

Плетені шкіряні босоніжки

Hermès5Hermès

Hermès приєднуються до тренду босоніжок "танга", тільки цього разу вони доповнені плетеними шкіряними смужками. Головне — вибирати коричневі моделі, які неймовірно виглядають в однотонних нарядах, що складаються зі спідниці, топу і пальта в тон.

Босоніжки на низькій платформі

Ulla Johnson6Ulla Johnson

Босоніжки на пласкій підошві з легкою платформою мають зʼявитися у списку бажань на 2024 рік. Вони стануть найкращим союзником, щоб виглядати ефектно з сукнями в стилі бохо, сорочками чи джинсовими сукнями. Дотримуйтеся стилістичних порад Ulla Johnson і обирайте коричневі моделі з повітряною підошвою та ремінцями.

За матеріалами vogue.mx.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить