Джинсові шорти + босоніжки — головна модна формула сезону весна-літо 2024

Приготуйте свої улюблені босоніжки, адже вони стануть основним атрибутом суконь, мініспідниць, джинсів і, звісно, шортів. Серед найбажаніших предметів у переліку трендів сезону весна-літо 2024 – мюлі яскравих кольорів, босоніжки з ремінцями або шнурівкою, яка обтягує щиколотки, а також моделі зі стразами. Vogue.ua зібрав найефектніші виходи модниць та зʼясував, як стильно носити джинсові шорти та босоніжки прийдешнього сезону.

Яскраві мюлі + шорти-бермуди з логотипами

10

Реклама

Босоніжки стануть центром будь-якого образу, тому вибір пари не має бути випадковим. Streetstyle-зірки пропонують обирати мюлі кислотних кольорів. Ідея полягає в тому, щоб носити їх у вбраннях, які поєднують кілька принтів в одному образі: з джинсовими шортами з помітними логотипами, футболками з візерунками та великими блейзерами у тонку смужку.

Босоніжки зі шнурівкою + джинсові шорти

11

Одяг у стилі Y2K і рожева лихоманка "Барбі" все ще не полишають своєї популярності. Прийдешнього сезону робіть ставку на рожеві босоніжки, джинсові шорти з потертим краєм, в’язаний топ і шкіряну куртку, яка підходить до взуття.

Мюлі з квітковим принтом + кольорові шорти-бермуди

12

Босоніжки на високих підборах також можуть набути міського вигляду, який так подобається шанувальницям вуличному стилю. Доказом цього є образ від Емілі Сіндлєв, у якому взуття з ботанічним принтом чудово поєднується з лавандовими шортами та олімпійкою. Це практичний наряд, яким можна похизуватися під час вечірки з друзями, шопінгу чи імпровізованої фотосесії для соціальних мереж.

Босоніжки з аплікаціями + шорти карго

13

Наважтеся поєднати чоловічий одяг із босоніжками на високих підборах, та ви будете здивовані результатом. Римуйте шорти-карго з вільними сорочками-поло зі смугастим принтом та, звичайно, розкішним взуттям. Модель яскравого кольору з аплікаціями-метеликами не тільки додасть кольоровий акцент, але й нотку стилю Y2K.

Босоніжки зі стразами + джинсові шорти

14

Замість того, щоб резервувати босоніжки зі стразами для «особливих» випадків, скористайтеся перевагами їхнього гламурного дизайну. Поєднуйте це взуття з джинсовими шортами у байкерському стилі, бавовняними футболками та картатими сорочками. Це підтверджує, що звичайні вбрання можуть стати цікавішими з правильним взуттям.

Лаковані босоніжки + чорні шорти-бермуди

15

Безсумнівно, цей список не міг завершитися без зіркової комбінації сезону весна-літо 2024 — чорні шорти-бермуди з лакованими босоніжками в тон. Ідеальний баланс між сучасним і вишуканим, міським і самобутнім. Доповніть образ білою сорочкою і тонким ременем, який краще підкреслить силует. Цей варіант є синонімом мінімалістичних нарядів, які легко створити і які завжди справляють гарне враження в різних умовах.

За матеріалами vogue.mx.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить