Дух Марселя: нова колекція Chanel Resort 2025

Команда Chanel прибула до Марселя, влаштувавши мініфестиваль модного мистецтва навколо своєї круїзної колекції 2025 року. Шоу відбулося на терасі на даху символічної будівлі Cité Radieuse, багатоповерхового соціального житла середини століття, утопічної «машини для життя», інтер’єри якої були розроблені Шарлоттою Перріан. У колекції поєдналися костюми для підводного плавання з капюшоном, прикрашені логотипами бренду і чорним бантом, та знакові костюми від Chanel, які також набули спортивного характеру — сірий світшот римувався з яскраво-зеленим твідовим жакетом.

10

Реклама

11

У Марселі відбудуться олімпійські змагання з вітрильного спорту, а також футбольний турнір, тож у липні світ дізнається, що Франція — це не лише Париж. Подібно до того, як показ Chanel у Манчестері зосередив увагу на унікальній сучасній музиці та індустріальній історії «другого» міста Великобританії, цього разу це сталося з особливою культурою Марселя. «Тут відбувається багато чого. Є гарний настрій, гарна енергія. Оскільки це порт, це перехрестя багатьох різних культур, які живуть тут разом», — прокоментував генеральний директор Chanel Бруно Павловскі перед показом. За його словами, прихід Chanel сюди «це спосіб заново відкрити творчу енергію, яка є всюди».

12

13

Пастельні відтінки, бетонно-сірий колір і незвичні візерунки проникли в картатий твід, змішаний з ажурними в’язаними петлями, діагональними «хвилями» та золотими намистами, а також вишуканими мереживними сукнями в стилі печворк. Перед шоу, яке було відкладено через погоду, гості могли вільно бродити коридорами Cité Radieuse або прилеглими вулицями, натрапляючи на книжкові магазини, бутики вінтажних меблів і модного одягу і номери готелів.

14

15

Chanel також тимчасово зробили супермаркет у будівлі, демонструючи фотодокументальний фільм Джеймі Гоксворта про марсельських жінок і фрагменти міських пейзажів — у співпраці з поетесою Лаурою Васкес. В одній із квартир американська художниця Елізабет Глеснер показувала роботу, яку вона зробила у відповідь на проживання там, резиденцію художника, організовану Олів’є Замом з журналу Purple. Прямо в кінці одного коридору була Керолайн де Мегре, яка вела радіосеанси Chanel у студії звукозапису. На іншому кінці міста у Музеї історії цивілізацій Середземномор'я Chanel демонстрували виставку робіт міжнародної співпраці художників із 19M з ремісничими майстернями бренду в Парижі.

16

17

18

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить