Чоботи-панчохи з відкритим носком — наймодніше взуття сезону весна-літо 2024

Занадто довго дизайнери зосереджувалися на плечах, животі та стегнах. У цьому сезоні весна-літо 2024 увага почала зміщуватися вниз, і скромний носок став новою ерогенною зоною модного світу. Іншими словами, тепер головним взуттям весняно-літнього сезону стали чоботи-панчохи з відкрити пальцями. Таке гібридне взуття, певно, буде викликати суперечки, однак не можна не погодитись, що воно має дуже спокусливий вигляд.

Versace0Versace

Реклама

Минулого літа усі модниці мріяли про схоже гібридне взуття, яке поєднувало в собі босоніжки танга і чоботи, в новому ж сезоні дизайнери пропонують схожу модель, але вже з більш закритим носком. Versace показали обтислі чоботи з бордової шкіри з відкритими пальцями, а Victoria Beckham запропонували чоботи на високих підборах з еластичної тканини. До речі, яскраве гібридне взуття — один з головних стилістичних прийомів Вікторії. Її часто можна побачити у чоботах з відкритими пальцями і спідницях довжини міді чи сукнях з драпіруванням.

Victoria Beckham1Victoria Beckham

Не втримались від цього сексуального тренду і Sportmax, які запропонували білосніжну шкіряну модель з відкритим носком і перемичкою біля великого пальця. Тим часом Ferragamo зробили ставку на широкі чоботи з відкритими пальцями.

Sportmax2Sportmax

Ferragamo3Ferragamo

14

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить