Блискучі балетки — головне взуття сезону весна-літо 2024

Повернення цього по-дитячому наївного взуття стало очевидним в останні сезони. Багато в чому це відбулося завдяки Міуччі Праді, яка зуміла спокусити значну частину інсайдерів модної галузі. Балетки на пласкій підошві залишаться на модній арені ще кілька сезонів. Balletcore, мінімалізм і ностальгія за 1990-ми були трьома причинами, чому це взуття захопило гардероби модниць, на додачу до його комфорту. Балетки — це зручне взуття, яке ми не захочемо знімати прийдешньої весни.

Loewe0Loewe

Реклама

Loewe1Loewe

У новому сезоні головними героями стануть балетки, доповнені блискучими аплікаціям, адже саме блиск є останнім штрихом, який перетворює їх в об’єкти бажання. Поява такого взуття була неминучою, і такі бренди, як Loewe, Chanel, GCDS та Coperni, включили різноманітні інтерпретації у свої колекції сезону весна-літо 2024.

Coperni2Coperni

Coperni3Coperni

Хто не мріяв про балетки, натхнені скляними туфлями Попелюшки? Loewe чітко заявили, що прийдешньої весни таке блискуче взуття має зʼявитися в наших гардеробах. Джонатан Андерсон представив модель, повністю інкрустовану камінчиками, яка змушує око зосереджуватися лише на ній. З джинсами з високою посадкою або сукнями — творіння Андерсона приречене стати одним із найбільш шанованих серед модниць у найближчі місяці.

GCDS4GCDS

GCDS5GCDS

Зі свого боку, GCDS похвалилися балетками з аплікаціями у вигляді металевих шпильок, які надали панківського настрою. Італійський бренд пропонує носити їх зі сміливим вбранням під гаслом no pants, а також зі святковими мінісукнями. Ультрамінішорти, укорочена сорочка поло в стилі препі та блискучі балетки — головний образ сезону весна-літо 2024.

Chanel6Chanel

Chanel7Chanel

Дизайнери Coperni Себастьєн Мейєр та Арно Вайан віддали перевагу балеткам з блискучими деталями текстурної тканини, на якій зімітовані типові силуети металевих пластин у техніці тромплей. Дотримуючись вишуканого та бездоганного стилю бренду, Віржині Віар вирішила удосконалити класичні балетки Chanel за допомогою стразів і чорних бантів.

18

Торік навесні балетки Alaïa в сіточку заполонили більшість гардеробів, а навесні 2024 найкращим вибором є їхня блискуча версія. Ті, хто вміє поєднувати їх зі своїм капсульним гардеробом, змішувати відтінки та давати волю фантазії, стануть головними героїнями streetstyle-хронік.

Instagram

Indiana (@indy.mood)

Instagram

Carina Nicklas (@looxlikecarrie)

За матеріалами vogue.es

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить