8 трендових спідниць сезону весна-літо 2024

Модні спідниці сезону весна-літо 2024 змушують мріяти, щоб якнайшвидше настало тепло — розмаїттям тканин, аплікацій, вирізів та силуетів. З одного боку, ми бачимо велику мінімалістичну тенденцію у дусі 1990-х, що відображається у класичних точних лініях. З іншого, не бракує і сучасних альтернативних дизайнів, як-от мрійливі тривимірні квіткові аплікації або кумедні мікроспідниці-балони. Vogue.ua зібрав 8 трендових спідниць сезону весна-літо 2024, про які варто знати.

Напівпрозора спідниця до коліна

Ми знали, що рано чи пізно настане момент, коли прозорі спідниці до колін вистрілять. Не випадково вони були головними героями багатьох образів, представлених під час Тижня моди весна-літо 2024: від Prada, які пропонують спідниці в безгендерній версії, до Alaïa в чуттєвому силіконовому дизайні. Не бракувало і романтичних моделей світлих відтінків, як, наприклад, в колекціях Coperni і Givenchy.

Реклама

Prada0Prada

Alaia1Alaia

Givenchy2Givenchy

Coperni3Coperni

Довга спідниця з V-подібною талією

Максіспідниці набули нового силуету у 2024 році. Дизайнери запропонували довгі силуетні спідниці з особливим V-подібним вирізом на талії. Почати знайомство з цим трендом пропонуємо з мінімалістичних спідниць Diesel і David Koma. Більш обізнаним модницям підійдуть моделі в стилі саронгу з колекції Etro (натхнені східними традиціями) та сучасна обтисла модель зі зборками Khaite.

Diesel4Diesel

David Koma5David Koma

Etro6Etro

Khaite7Khaite

Шкіряна мініспідниця

Цієї весни вибирайте шкіряну мініспідницю будь-якого кольору та текстури. Що стосується дизайну, переважають мінімалістичні та чисті лінії, тому ви можете додавати цікавих верх, як у Etro, або зосередитися на монохромі, поєднуючи різні тканини тон в тон, як у Gucci. Не варто недооцінювати образи total-leather в модних відтінках, наприклад, темно-коричневому, як у Louis Vuitton, або бордовому у Versace.

Gucci8Gucci

Etro9Etro

Versace10Versace

Louis Vuitton11Louis Vuitton

Спідниця з 3D-аплікаціями

Квіти — один з найпомітніших трендів нового сезону, який особливо пасує спідницям. Ми говоримо не про класичні квіткові принти, а про тривимірні аплікації, здатні надати одягу унікального ефекту та глибини, а також романтичної мрійливої ​​привабливості.

Sportmax12Sportmax

David Koma13David Koma

Givenchy14Givenchy

Zimmermann15Zimmermann

Спідниця-балон, схожа на хмару

Навесні та влітку 2024 року спідниця-балон перетворюється на справжню хмару з м’якими лініями та природними брижами, але найголовніше — має надзвичайно коротку довжину. Це, звісно, ​​непростий одяг, але водночас надзвичайно привабливий та універсальний, адже ви можете носити таку спідницю з базовою сорочкою чи футболкою поло, як у Bally та Miu Miu, а також з класичним блейзером або укороченою шкіряною курткою.

Miu Miu16Miu Miu

Bally17Bally

Dion Lee18Dion Lee

Tory Burch19Tory Burch

Спідниця з торочками

Спідниця з торочками — одна з модних моделей, представлених на Тижнях моди сезону весна-літо 2024, але вже не в класичному силуеті, до якого ми звикли. На подіумах переважали густі та дуже довгі торочки, широка локшина та асиметрія.

Gucci20Gucci

Emilia Wickstead21Emilia Wickstead

Alexander McQueen22Alexander McQueen

Bottega Veneta23Bottega Veneta

Мініспідниця в стилі ретро

Цього сезону ми все частіше чутимемо про тренд на мінімалізм, який характеризується класичними чистими лініями. Наприклад, Gucci представили рожевий костюм з мікроспідницею та приталеним блейзером, те саме стосується Andreas Kronthaler for Vivienne Westwood, але в нейтральних тонах. Не бракуватиме дизайнів з прямими силуетами та ретровізерунками у Fendi та Versace.

Versace24Versace

Gucci25Gucci

Andreas Kronthaler for Vivienne Westwood26Andreas Kronthaler for Vivienne Westwood

Fendi27Fendi

Широка спідниця в сучасному виконанні

Гіпержіночна спідниця силуету New Look — один з найбільш елегантних і модних трендів сезону весна-літо 2024. Ця модель характеризується широкими лініями та «королівським» кроєм. Її можна носити з розстебнутою сорочкою для розслабленого настрою або з простим укороченим топом у тон. Приклади шукайте у Bottega Veneta, Erdem, Carolina Hererra і Balmain.

Erdem28Erdem

Carolina Herrera29Carolina Herrera

Bottega Veneta30Bottega Veneta

Balmain31Balmain

За матеріалами vogue.it

132

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить