8 модних сумок сезону весна-літо 2024

Зовсім скоро настане весна, отже ваш гардероб знову потребуватиме оновлення. Пропонуємо вже зараз придивитися до трендових сумок весна-літо 2024, які були помічені на Тижнях моди.

Практична і містка сумка

Щоб носити сумку на плечі або через плече, сумка-тоут або шоппер, безперечно, є одним із найзручніших трендів сезону весна-літа 2024. Вибирайте дуже м’яку та шкіряну у The Row або з тканинними вставками як у Tod’s. До того ж бренди пропонують чимало креативних версій, призначених для вечора: Prada зосередились на аплікаціях із кришталю, які використовуються як вишивка, а Gabriela Hearst обгорнули чорну сумку-тоут сіткою ручної роботи.

Реклама

The Row0The Row

Gabriela Hearst1Gabriela Hearst

Prada2Prada

Tod's3Tod's

Глянцева сумка

Лакована шкіряна сумка не є чимось новим, але це глянцеве покриття на дизайнерських сумках — справжнє кохання з першого погляду. Згадайте сумку Hug від Ferragamo або Bamboo від Gucci, які уособлюють сучасну елегантність на подіумах.

Gucci4Gucci

Dolce & Gabbana5Dolce & Gabbana

Ferragamo6Ferragamo

Cумка із сітки з напівпрозорим покриттям

Невже шкіру замінить сітка? Можливо, так і станеться, зважаючи на те, що сумки-сітки посіли важливе місце на Тижнях моди. Легкі та місткі, з ними вже відчувається наближення літа — не кажучи вже про подвійну сумку Tory Burch.

Tory Burch7Tory Burch

Proenza Schouler8Proenza Schouler

Плетені сумки

Плетені сумки — гіт весняно-літнього сезону. Тут демонструється італійська спадщина: смужки шкіри, майстерно зв’язані вузлами та переплетені між собою, створюючи міцні тканини. Для справжніх поціновувачів. Наші фаворити представлені в колекціях Bottega Veneta, Fendi і Alberta Ferretti.

Bottega Veneta9Bottega Veneta

Alberta Ferretti10Alberta Ferretti

Fendi11Fendi

Сумка з ПВХ

Прозорість — один з головних трендів нового сезону. І це стосується не лише тканинних фактур, як-от сітка чи тюль, а й жорстких матеріалів, зокрема ПВХ. Нейтральні, але грайливі прозорі сумки зроблять літній образ ще цікавішим, особливо в кольорових варіаціях.

Emporio Armani12Emporio Armani

Versace13Versace

Атласна вечірня сумка

Атласні сумки знову в тренді, особливо коли йдеться про особливі випадки. Більшість моделей оснащені ланцюжками — ідея полягає в тому, щоб тримати сумки в руці так само, як клатчі.

Dolce & Gabbana14Dolce & Gabbana

Tom Ford15Tom Ford

Сумка-циліндр

Гармонійна форма, що може принести велике задоволення, оскільки, попри невеликий розмір, вона надзвичайно містка, а також є цікавою альтернативою класичній сумці-слінгу.

Gucci16Gucci

Jil Sander17Jil Sander

Татів робочий портфель

Справжнім сюрпризом є робоча сумка для справжніх ділових жінок: чітка геометрична форма та широке дно, що вміщує все, що вам потрібно. Цей аксесуар є символом мінімальної та суворої елегантності. Вибирайте модель як у класичному чорному кольорі, так і в модних відтінках — наприклад, темно-червоному.

Bally18Bally

Boss19Boss

За матеріалами: vogue.it

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить