2023-й став роком, коли ми відмовилися від штанів

Якщо феномен «голої сукні» 2022 року залишив вас з посттравматичним стресовим розладом, тоді не продовжуйте читати далі. Адже 2023 рік став роком, коли мода відмовилася від штанів. Від Кендалл Дженнер до Джоді Тернер-Сміт, від Тейлор Рассел до Гейлі Бібер — заради цього тренду штанів позбулися чимало знаменитостей. І все це сталося через Міуччу Прада.

10

Реклама

Першим поштовхом до безштанної епопеї стали боксери, які виглядали з-під мініспідниць з поясом в колекції Miu Miu весна-літо 2022. Так, вже через рік, у сезоні осінь-зима 2023/2024 прихильницям Miu Miu запропонували виходити з дому лише в кардигані та трусиках.

11

Інші бренди охоче перейняли естафету у Міуччі. Bottega Veneta представив вишукано простий темно-синій джемпер поверх чорних трусів, чорні нейлонових колготок та чорних туфель у колекції весна-літо 2023, що зрештою викликало резонанс у соціальних мережах, коли Кендалл Дженнер одягла цей ансамбль для вирішення буденних справ. Навіть Вікторія Бекхем, яка сама одягла пару атласних ультракоротких шортів на подіумі Maria Grachvogel у 2000 році, пошила подібні трусики для свого паризького дебюту. Прогноз на сезон весна-літо 2024 не змінюється: Chanel, Gucci, Prada, Isabel Marant і Alexander McQueen демонструють неймовірно короткі шорти, які змусять дівчат частіше відвідувати тренування на сідниці.

12

Як було продемонстровано на практиці Гейлі Бібер, Кайлі Дженнер і Дженні з Blackpink, одним зі способів відвернути увагу від відсутності штанів, — це одягнути пару чорних колготок. Прозорі чорні нейлонові панчохи додають вбранню грайливого настрою, який мали образи Еді Седжвік.

13

Що буде далі? Точно не слід очікувати, що історія з роздяганням припиниться найближчим часом. Світ голодний до модної драми, і видима спідня білизна, безсумнівно, провокує її найкраще.

За матеріалом vogue.co.uk

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить