Ідеальний діловий образ для робочих зустрічей взимку знайдено

Схоже, що офісне вбрання продовжує захоплювати серця зірок, які з дня у день переосмислюють цю тенденцію по-своєму, додаючи потрібну дозу сексуальності. Після Гейлі Бібер, Кендалл Дженнер і навіть Вітторії Черетті настала черга Ельзи Госк показати свою версію ділового одягу.

Ельза Госк0Ельза Госк

Реклама

Під час відвідування Art Basel Miami Ельза Госк була у вишуканому вбранні, яке втілює феномен тихої розкоші, що зараз у всіх на вустах. Це новий спосіб модного мислення. Більше ніяких сумок із кричущими логотипами, показних прикрас і бальних суконь із ефектними рюшами: тепер мода переосмислює коди «надбагатих» і виступає за простоту та мінімалізм на противагу зухвалій естетиці. Модель одягнула спідницю-олівець з розрізом, теплий джемпер з V-подібним вирізом і жакет з маскулінними плечима. Образ завершили сірі колготки, чорні човники Miu Miu та вінтажна сумка Hermès.

Saint Laurent1Saint Laurent

Цей тренд ми також бачили в колекціях брендів сезону осінь-зима 2023/2024, які переглянули та відкоригували офісний одяг, надали йому рішучої жіночності та ретроакцентів. Saint Laurent представили серію жакетів із широкими плечима в поєднанні зі спідницями-олівцями та чорними колготками, а Boss показали спідничний комплект у вертикальну смужку.

Boss2Boss

За матеріалами vogue.fr

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить