Які босоніжки обожнює королева Летиція

Які босоніжки обожнює королева Летиція0 Поділитися

Раніше королева Іспанії Летиція доповнювала свої літні образи еспадрильями на танкетці, однак цього року їй довелося відмовитися від улюбленого взуття й обирати зручні босоніжки на низьких квадратних підборах. Річ в тому, що у королеви Летиції захворювання, яке вражає плеснову кістку. У 2022 році королева заявила про свій стан і тепер не зловживає взуттям на високих підборах. Ось три бренди, босоніжки яких обирає королева цього літа.

Aquazzura

Під час останнього публічного виходу королева Летиція з'явилася у костюмі з білої спідниці та твідової світлої жилетки, яку доповнили найбажаніші у світі моди босоніжки зі штучної шкіри Sundance 50 від Aquazzura на зручному каблуці. Ці босоніжки настільки універсальні, що пасують і для повсякденного носіння, і для урочистих подій на кшталт весілля.

Реклама

Europa Press Entertainment/Getty Images1Europa Press Entertainment/Getty Images

Carlos Alvarez/Getty Images2Carlos Alvarez/Getty Images

Aquazzura3Aquazzura

& Others Stories

Ще одна модель босоніжок, яку цього літа королева Летиція безперервно взуває для офіційних виходів. Мінімалістичні босоніжки від & Other Stories з тонкими ремінцями у пісочному відтінку настільки універсальні, що матимуть гарний вигляд із будь-якою сукнею. Ця модель доступна у різних кольорах, що теж робить її найбажанішою.

Gtres4Gtres

Carlos Alvarez/Getty Images5Carlos Alvarez/Getty Images

& Other Stories6& Other Stories& Other Stories7& Other Stories

Hugo Boss

Пара босоніжок від BOSS, одного з найповажніших брендів, не могла не бути в гардеробі королеви Летиції. Ця модель настільки сподобалася королеві, що вона має дві пари у чорному та білому кольорах. Безсумнівно, це ще одна базова пара босоніжок, яка має бути в гардеробі найближчі місяці.

Gtres8Gtres

Carlos Alvarez/Getty Images9Carlos Alvarez/Getty Images

BOSS10BOSS

BOSS11BOSS

За матеріалами vogue.es

112

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить