Що подарувати на новорічні свята: 7 ідей від бренду HARVEST

Початок грудня — важливий час для роздумів про подарунки. Це період, коли навколо метушні перед новорічними святами варто замислитись про любов та затишок, згадати приємні моменти з найдорожчими людьми. Адже саме для них хочеться робити справді приємні та важливі подарунки, закладаючи в них сенси та душевне тепло. Разом із брендом HARVEST ми обрали 7 речей, якими можна потішити найрідніших.

Світшот з принтом RIDDLE

10

Реклама

Теплий світшот на флісовій основі — унісекс-модель, що виготовляється в одному розмірі. Родзинкою та водночас важливим меседжем цього світшота є принт з трипільськими символами. Це також і хороший варіант парного одягу: ви можете обрати різні кольори або ж однакові.

11

Жіночі та чоловічі флісові костюми HOLIDAY або LINE

Одяг, що не тільки зігріває, але й має стильний вигляд. В жіночому костюмі є два види світшотів: один із них на блискавці й має більш буденний вигляд, інший — з комірцем-стійкою — доповнить образ із будь-яким низом.

Що подарувати на новорічні свята: 7 ідей від бренду HARVEST2

Великий рюкзак MESH 2 з цікавим принтом «Уява»

Це функціональний наплічник, всередині якого є велике загальне відділення та відділення для ноутбука, а також додаткові малі кишені. Рюкзак зручно носити завдяки мʼякій, але стійкій спинці та лямок з піноматеріалом. Це справді вдалий та красивий подарунок для тих, хто полюбляє мандрувати.

13

Маленький рюкзак з крижаним принтом TRUFFLE

Мініатюрний, але місткий рюкзак, який пасуватиме до будь-якого стилю, а принт створює справжній новорічний настрій.

14

Месенджер KLARK у коричневому кольорі

Чудовий аксесуар, виготовлений з якісної екошкіри. На перший погляд, це невелика сумка, однак саме вона може стати незамінною супутницею, куди б ви не пішли. Вдягається через плече або на плече, ремінь легко регулюється під будь-яку довжину.

15

Жіноча сумка CARRIE

Модель, що давно здобула популярність завдяки своїй зручній формі та стриманому вигляду. Така сумка стане універсальним аксесуаром на щодень. Зручна фурнітура спрощує життя, а якісна глянцева екошкіра додасть цікавинки образу.

16

Велика сумка BAREL BAG

Дуже містка і практична сумка, яка чудово підійде для занять спортом, невеликих подорожей або відряджень. Дизайн в мінімалістичному стилі робить сумку універсальною у використанні. Личить і жінкам, і чоловікам.

17

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить