Шкіряний тренч — модна знахідка цієї весни

Цієї весни варто інвестувати в шкіряні тренчі. Про це свідчать не тільки колекції брендів весна-літо 2024, а й нещодавні виходи зірок. Якщо байкерські куртки більше схильні до естетики м'якого гранжу, шкіряні тренчі створюють витончений сексуальний настрій. Гладкий шкіряний тренч може миттєво перетворити базову комбінацію джинсів і джемпера в елегантний образ і стати ідеальним компаньйоном для маленької чорної сукні.

Белла Гадід0Белла Гадід

Реклама

Зверніть увагу на стиль Дуа Ліпи та Емілі Ратаковскі, які легко поєднали шкіряні тренчі з джинсами або штанами і теплими светрами. А от Гейлі Бібер запропонувала майстер-клас зі спокусливих вечірніх виходів, поєднавши ефектний верхній одяг з колготками, шортами-трусами і підборами.

Дуа Ліпа1Дуа Ліпа

Гейлі Бібер2Гейлі Бібер

Емілі Ратаковьскі3Емілі Ратаковьскі

Шкіряні тренчі також неодноразово з’являлися на останніх тижнях моди. Ми їх бачили і в сезоні осінь-зима 2023/2024, і в колекціях весна-літо 2024. Alexander McQueen показали чорний довгий тренч а-ля Трініті, Bottega Veneta випустили на подіум моделей у шкіряному верхньому одязі оливкового відтінку, Coach представили карамельну вузьку версію, а Burberry — варіант до колін із заниженим поясом.

Bottega Veneta4Bottega Veneta

Alexander McQueen5Alexander McQueen

Burberry6Burberry

Coach7Coach

Vogue.ua зібрав наймодніші шкіряні тренчі цього сезону.

Шкіряний тренч — модна знахідка цієї весни8

19

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить