Чорна стрічка для волосся — головний аксесуар цього сезону за версією зірок

Знаменитості оголошують чорну стрічку для волосся обов’язковим аксесуаром цього сезону. Тільки за минулий місяць кілька зірок, серед яких Гейлі Бібер, Емма Вотсон, ДеваКассель і Майя Гоук, продемонстрували як носити цей романтичний аксесуар.

Дева Кассель0Дева Кассель

Реклама

Те, що цей тренд так швидко перемістився з подіумів до гостей А-списку, свідчить про те, що цей образ вже давно витав у повітрі. Чорна стрічка для волосся стала офіційним аксесуаром для волосся протягом місяця моди. Першою показала цей тренд на собі Емма Вотсон, яка на Тижні моди у Мілані відвідала шоу Prada в короткій сукні з зачіскою "мальвінка", яку вона прикрасила чорною стрічкою.

11

Тим часом протягом Тижня моди в Парижі Гейлі Бібер опублікувала новий пост в Instagram, де вона позує в рожевій мінісукні і балетках зі шкарпетками. Свійи образ зірка доповнила напівзібранним волоссям, прикрашеним шпилькою з оксамитовим бантом JenniferBehr.

Гейлі Бібер2Гейлі Бібер

На шоу Dior Майя Гоук зачепила волосся за допомогою чорної стрічки, а італійська акторка ДеваКассель додала атласну стрічку.

Майя Гоук3Майя Гоук

За матеріалами: vogue.com

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить