Чому в 2024 році вам слід нарешті створити капсульний гардероб

Концепція капсульного гардероба — це не лише ідеальне рішення, а й важлива модна філософія, яка стала гостро актуальною у сучасному світі. Розберемося з термінологією: «капсульний гардероб» — це набори універсальних, високоякісних та класичних речей, які легко взаємозамінюються й дозволяють створювати багато різних образів. Якщо ви зобов’яжете себе одягатися за цією концепцією та ефективно підберете одяг, ви зможете створити скелет свого гардероба, що допоможе вам заощадити гроші та змінить підхід до особистого стилю.

10

Реклама

Головне правило — інвестувати в одяг та аксесуари з класичними формами та нейтральних кольорів, від яких ви ніколи не втомитеся. Такі речі стануть надійним та міцним фундаментом вашого гардероба. Якщо вам захочеться додати кольору, то придбаєте сміливий шарф, яскраву пару взуття або футболку з принтом. За цією концепцією ваш гардероб перейде на абсолютно новий рівень універсальності, а життя стане значно простішим.

Блейзер

Ідеальний блейзер — наріжний камінь будь-якого гардероба. Ця річ здатна додати вишуканості будь-якому вбранню: офіційному, вечірньому чи повсякденному. Як би ви не любили яскраві кольори, вибираючи жакет, слід інвестувати в річ нейтрального кольору — це надійний спосіб мати універсального бійця у вашому гардеробі.

11

Штани

Знову ж таки, колір має найважливіше значення, коли йдеться про інвестиції в одяг. Але з такими речами, як штани, є можливість трохи розважитися. Зокрема, це можна зробити завдяки крою та силуету. Штани можуть бути білі, чорні чи сірі, але завдяки їхній посадці та незвичним деталям вони зможуть стати не лише універсальною, а й унікальною річчю в вашому гардеробі.

12

Пуховик

Коли настає холодна погода, в гру вступає вічна річ — пуховик. Як і більшість інших предметів у цьому списку, це та річ, яку ви зможете носити роками, якщо оберете якісну, універсальну та позачасову модель.

13

Правильні джинси

Джинси — це як страви: у кожного є своя улюблена. Ваші джинси повинні бути того силуету, який ви найбільше любите. Однак, створюючи капсульний гардероб, ви повинні не забувати про весь одяг у вашій шафі. Тому вибирайте будь-яку комфортну модель джинсів, але переконайтеся, щоб вона гармонійно поєднувалася з іншими речами.

14

Тренч

Тренчі можна поєднувати практично з будь-яким одягом — і в цьому вся краса та практичність цієї речі. Ділові костюми, вечірні сукні, джинси та светри, спортивний одяг, кросівки чи туфлі на підборах — щоб ви не вибрали, тренч органічно доповнить усі вбрання.

15

Сукня на щодень

Проста чорна сукня — річ, яка має бути в капсульному гардеробі. Незалежно від матеріалу, з якого вона виготовлена, така сукня стане в пригоді для різноманітних випадків та життєвих колізій. Окрім того, це саме та річ, яка виручає в ситуаціях «мені немає що вдягнути».

16

Кросівки

Взуття — це один із найпростіших способів продемонструвати свою особистість за допомогою моди, а універсальні кросівки — must have будь-якого гардероба, який не змусить ваші ноги втомлюватися. Зверніть увагу на легкі пари New Balance або Veja, або пари на платформі в стилі Alexander McQueen, які ніколи не виходять з моди.

17

Надійна сумка

Модні та трендові сумочки — це прекрасно. Однак немає нічого кращого, ніж надійна сумка, з якою ви ніколи не захочете розлучатися. Інвестуйте у позачасовий тоут.

18

За матеріалом vogue.com.au

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить