Чим запам’ятався Тиждень моди у Копенгагені

Тиждень моди в Копенгагені зміг зайняти своє місце у світовому модному розкладі. Цей майданчик полюбляють за поєднання яскравого стрістайлу та скандинавської витонченості, а його гостя з задоволенням повертаються до столиці Данії знову і знову. Одна з його шанувальниць і знавців – інфлюенсерка, фотографка та головна редакторка Joys Magazine Джілі Бігун, яка підготувала для vogue.ua огляд найцікавіших моментів Copenhagen Fashion Week.

Instagram

, Gili Biegun (@joysworld_)

Skall Studio

Бренд Skall Studio пропонує зробити крок в обійми осені зі своєю новою колекцією, черпаючи натхнення в ностальгічній красі сезону. Відтворюючи атмосферу Нью-Йорка кінця 60-х, колекція вшановує такі творчі уми, як Джоан Дідіон і Леонард Коен. Це класична та стримана колекція, яка побудована на поєднанні важких вовняних пальт, брюк та блейзерів в маскулинному стилі. Доповнені ці формальні комплекти трикотажем у стилістиці Fair Isle, сертифікованим денімом GOTS, також вельветом з органічної бавовни. Колекція виготовлена на 100% з натуральних волокон, у тому числі з перероблених та органічних матеріалів, що підкреслює прихильність Skall Studio до стійкої моди.

Реклама

Instagram

, Copenhagen Fashion Week (@cphfw)

Han Kjøbenhavn

Нова колекція данського бренду Han Kjøbenhavn називається Silence та присвячена футболу – виду спорту, який просто обожнює засновник марки Яннік Віккельсо Давідсен. Вона віддає данину його раннім рокам, зосереджуючись на емоціях і культурі, що втілює в собі цей спорт. Silence – це більш демократична та доступна лінійка, але шанувальники Han Kjøbenhavn врізнають тут характерні для брендувиражені плечі, подовжені рукави та виразні силуети. Давідсен описує колекцію як оду своїй безперервній пристрасті, яка бездоганно поєднує емоційний вплив футболу з сучасною доступною модою.

Instagram

, Copenhagen Fashion Week (@cphfw)

AERON

Угорський бренд AERON повертається у Копенгаген з новою колекцією, що заглиблюється в циклічну природу мистецтва, часу та існування. Створювалася вона у співпраці з місткинею Сарі Ембер. Творчість Ембер досліджує символічне сприйняття світу навколо, що переплітається з лаконічністю AERON. Архетипічні мотиви, такі як розписана ваза, прикрашають в’язані светри та шовкові сорочки, а пофарбований рослинами одяг нагадує археологічні реліквії. Складність образам додають деталі, наприклад, керамічні ґудзики, виготовлені вручну художницею.

Instagram

, Copenhagen Fashion Week (@cphfw)

ROTATE

Нова колекція ROTATE — це данина елегантності 1950-х років, яка гармонійно поєднується з сучасним виразним скандинавським гламуром. Креативні директори Тора Валдімарс і Жанетт Медсен наголошують на святкуванні індивідуальності кожного дня. Колекція відображає сучасну інтерпретацію романтики 1950-х років із вузловими деталями, драпірованими силуетами, блискітками та яскравими відтінками. Поєднання елегантності та екстравагантності помітне в костюмах, квіткових аплікаціях і класичних чорних тонах. Багаті текстури, як-от штучне хутро та металева обробка, підвищують драматичність, демонструючи характерну ДНК ROTATE. Фінал шоу став для гостей ще більш несподіваним – вісім весільних суконь, які відсилали до восьми шлюбів розкішної Елізабет Тейлор.

Instagram

, Copenhagen Fashion Week (@cphfw)

STINE GOYA

ART.WORK – нова колекція одной з найвідоміших данських брендів Stine Goya, який запросив гостей у свята святих – власну майстерню у центрі Копенгагена. Під час Тижня моди вона ще й перетворилася на арт-простір, прикрашений роботами художника Девіда Ріслі. Колекція демонструє дизайнерський погляд Стіни Гойї, яка працює з багатошаровими лацканами, контрастними тканинами та блискітками. Колірна палітра відображає зимове вечірнє небо Копенгагена, включаючи електричний блюз, червону охру, ніжно-рожевий, шоколадно-коричневий і сіро-коричневий. Окремої уваги заслуговують аксесуари, для виготовлення яких у тому числі використовувалася екологічно чиста яблучна шкіра.

Instagram

, Copenhagen Fashion Week (@cphfw)

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить