Цитринова сукня — головний елемент гардероба цього сезону

Пішла в минуле чорна сукня, яка довгий час являла собою найбільш класичну елегантність, а також і червона, яка цього року підкорила вечірні заходи. Відповідно до тенденцій сезону весна-літо 2024, цитринова сукня стала зірковим елементом гардеробу, який можна доповнити чорними або білими босоніжками, щоб створити елегантний образ.

Zimmermann0Zimmermann

Реклама

У своїй колекції весна-літо 2024 Bottega Veneta представили довгу жовту сукню з різноманітними вирізами, тоді як Versace показали блискучу атласну версію, а Zimmermann зробили ставку на напівпрозорі матеріали і повітряний крій.

Versace1Versace

Bottega Veneta2Bottega Veneta

Ейза Гонсалес обрала найелегантнішу масляно-жовту сукню з вишуканим вирізом декольте, з’єднаним чорним ремінцем, який стримано відтворює кокетливі банти на босоніжках.

13

Кендалл Дженнер обрала приталену сукню блідо-жовтого відтінку, доповнену бейсболкою та темно-синім светром, зав’язаним на талії. Іншого разу модель одягла сукню, всипану блискітками, з відкритою спиною.

Instagram

, Vanan (@kendallssvibe)

14

Схоже, зірки вуличного стилю обрали варіант цитринової сукні з довгими рукавами. Римуйте таку з чорними туфлями, або якщо температура дозволяє, рекомендуємо вибрати улюблені чорні босоніжки, які б контрастували з цією елегантною сукнею.

15

Цитринова сукня з атласної тканини, яка елегантно драпірується на силуеті, зробить вас головною зіркою будь-якого заходу. Хоча довгий крій приховує взуття, виберіть білі босоніжки, щоб майстерно завершити цей образ.

16

За матеріалами vogue.fr.

17

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить