У 102 роки померла Айріс Апфель

Видання The Hollywood Reporter повідомило, що у віці 102 років померла Айріс Апфель — модна ікона, бізнес-леді та дизайнерка інтерʼєрів. Сталося це у її будинку в місті Палм-Біч штату Флорида.

10

Реклама

"Вона була провидицею в усіх сенсах цього слова, дивилась на світ крізь свою унікальну оптику, прикрашену тими самими гігантськими окулярами. Через ці лінзи вона бачила світ калейдоскопом кольорів, полотном візерунків і гравюр. Її мистецьке око перетворювало буденне на надзвичайне, а її здатність поєднувати нестандартне з елегантним була чарівною", — прокоментувала журналістам смерть Апфель її представниця Лорі Сейл.

Більше про життя Апфель можна дізнатися в її мемуарах, які вона випустила шість років тому. Тоді вона вирішила розповісти історію свого життя в яскравій і наповненій жартами автобіографії, яка називається Iris Apfel: Accidental Icon. У книзі описані приблизно 70 років з життя Айріс, яка почала свою кар'єру в 30 років в журналі WWD, а за рік разом з чоловіком відкрила текстильну кампанію Old World Weavers з реставрації тканин, яка обслуговувала великих клієнтів — наприклад, Білий дім, Грету Гарбо і Есте Лаудер. У цій книзі дійсно проявлений її характер і небажання бути нудною. "Я відмовляюся ставати старою відьмою. Я прозвала себе найстаршим підлітком у світі, і я б ніколи не хотіла, щоб це змінилося", — знаменитий вислів Айріс Апфель виражає її характер і проходить через всю книгу. "Рідкісна пташка моди" — таке прізвисько дали Айріс її друзі і колеги.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить