Туфлі на мікропідборах, які будуть у тренді навесні

Елегантні туфлі на маленьких акуратних підборах, відомі як kitten heels, — наймодніше і найпрактичніше взуття цієї весни. Почалось усе з колекцій Prada і Miu Miu сезону осінь-зима 2023/2024, за допомогою яких Міучча Прада відродила популярність туфель на низьких підборах, а тепер у сезоні весна-літо 2024 цей тренд тільки набрав обертів. Попит був настільки великий, що багато брендів, серед яких Gucci, Valentino і Christian Dior, запропонували свої варіації зручних та жіночних туфель kitten heels.

Gucci0Gucci

Реклама

Деякі з туфель на підборах в колекціях сезону весна-літо 2024 взагалі важко назвати моделями на підборах, адже вони надзвичайно маленькі, ледве помітні на взутті. Однак саме туфлі на мікропідборах є найбажанішим весняним взуттям. Подивіться на атласні мюлі в помаранчевому кольорі з міцними трикутниками замість підборів у колекції Prada, або на лаковані червоні туфлі-слінгбекі Gucci, які точно захочуть мати усі головні streetstyle-зірки.

Prada1Prada

Valentino2Valentino

Незважаючи на те що у весняних колекціях дизайнерів є чимало туфель у стилі Мері Джейн, варіантів на масивних платформах, мінімалістичних човників на високих каблуках, ми радимо звернути увагу на туфлі на мікропідборах. Саме таке взуття з легкістю можна носити протягом усього дня, не згадуючи про втому. До того ж туфлі kitten heels добре поєднуються як із джинсами й футболками, так і з діловими костюмами або романтичними сукнями. В новому сезоні варто зробити ставку на білий варіант з колекції Valentino, чорні туфлі-гладіатори з перлами Christian Dior або яскраві атласні слінгбеки Altuzarra.

Christian Dior3Christian Dior

Altuzarra4Altuzarra

Vogue.ua зібрав найкращі туфлі kitten heels, які будуть в тренді цієї весни.

Туфлі на мікропідборах, які будуть у тренді навесні5

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить