Тренд: велике повернення кюлотів

Забуті на деякий час, кюлоти, здається, повертаються у світ моди. Штани, розроблені Полем Пуаре в 1900 році та відновлені через кілька років Ельзою Скіапареллі та Івом Сен-Лораном, поєднують практичність і елегантність, комбінуючи в одному дизайні спідницю та довгі шорти-бермуди. У поєднанні з блейзером або спортивною курткою, шкірою або денімом, кюлоти ідеально пасують для весняно-літнього гардеробу. Vogue.ua зʼясував, з чим ефектно римувати кюлоти вже зараз.

Tod's0Tod's

Реклама

Цей тип штанів можна було побачити в монохромних образах на показах колекцій сезону весна-літо 2024. Tod's представили вбрання цитринового відтінку, а Kenzo показали чорні кюлоти в поєднанні з топом з баскою.

Kenzo1Kenzo

До цієї тенденції приєдналися і знаменитості. У Нью-Йорку Наомі Воттс зʼявилася в темних кюлотах у комбінації з атласною сорочкою. Streetstyle-зірки теж не залишилися осторонь: Лея Сфез вибрала шкіряні кюлоти, а Грес Ганем – джинсову модель.

Денімові кюлоти + блейзер

12

Джинсові кюлоти ідеально пасують для демонстрації улюбленого взуття, наприклад, зручних туфель Мері-Джейн на підборах, які чудово поєднуються з сорочкою відтінку Baby blue і блейзером великого розміру.

Чорно-біла класика

13

Наомі Воттс носить чорні кюлоти, демонструючи туфлі на високих підборах у тон. Додайте до штанів білу атласну сорочку, елегантну та вишукану з ноткою оригінальності.

Зі шкіряною курткою і босоніжками

14

Якщо ви шукаєте щось менш офіційне, шкіряні кюлоти пасуватимуть майже до будь-якого стилю. Носіть їх із шкіряною курткою та чорними туфлями на підборах, щоб створити менш традиційний образ, не втрачаючи при цьому елегантності.

За матеріалами vogue.fr.

15

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить