Тренд: асиметричний топ замість футболки

Асиметричний топ є необхідним атрибутом літнього гардероба. Такий топ ідеально підкреслює фігуру та додає привабливості силуетові, а ще дарує відчуття легкості та свіжості.

Claudio Lavenia/Getty Images0Claudio Lavenia/Getty Images

Реклама

Асиметричний топ підкреслює елегантність і сучасність, а оголене плече додає кокетства. З таким топом ніби автоматично витягується постава, вирівнюються лінії шиї та підборіддя.

На подіумі Dior та Balmain поєднали асиметричний топ з мідіспідницями та елегантними штанами. Зірки стритстайлу обирають до топу широкі джинси та прозорі речі. Впевнено можна назвати асиметричний топ найуніверсальнішою річчю сезону.

Christian Dior. Photo: Daniele Oberrauch / Gorunway1Christian Dior. Photo: Daniele Oberrauch / Gorunway

Balmain. Photo: Filippo Fior / Gorunway2Balmain. Photo: Filippo Fior / Gorunway

Світові бренди презентують топ з вишуканим низом, а для звичайних днів ми обираємо поєднання з трендовими мішкуватими джинсами. Для більш витонченого образу додаємо туфлі або босоніжки на підборах чи лофери.

Бруклін Бекхем і Нікола Пельц. Photo: Darren Gerrish3Бруклін Бекхем і Нікола Пельц. Photo: Darren Gerrish

Легка адаптація до будь-якого стилю — помітна перевага такого верху. В ньому можна і на вечірку, і у відпустку, і в офіс. Для досягнення ідеального силуету відповідально обирайте тканину — уникайте надто блискучої та прозорої. Щоб підкреслити верх, обирайте гарний низ — наприклад, штани класичного крою та туфлі на підборах.

Christian Vierig/Getty Images4Christian Vierig/Getty Images

За матеріалами vogue.fr

15

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить