Сінергія природи та мистецтва у колекції INLYLAND весна-літо 2024

Природа та мистецтво об'єдналися у новій колекції українського бренду INLYLAND, в якій дизайнерка Інна Грицик звернулася до творчості одного з найулюбленіших своїх художників – Клода Моне. Поштовхом для її створення стало мальовниче французьке село Живерні, де француз писав своє знамените «Латаття».

10

Реклама

«Я вперше потрапила в Живерні два роки тому і воно захопило мої думки. Вже після повернення в Україну все не могла забути це місце і замовила художниці Поліні Мороз створити принт, натхненний лататтям Моне. Однак ми хотіли уникнути прямого цитування та асоціацій, тому малюнок вийшов абстрактним та атмосферним – з переважанням відтінків блакитного, молочного, зеленого», – розповідає засновниця INLYLAND.Створювався авторський принт в найкращих традиціях імпресіоністів – тільки натуральні фарби, широкі мазки, ніякої сучасної комп’ютерної графіки чи штучного інтелекту.

11

12

13

В новій колекції перевірена база INLYLAND – пальто-жакет, лаконічні сорочки, штани прямого крою та жакет без лацканів, поєднуються з шовковими речами з принтом – корсетними топами, хустками в різних розмірах та спідницею зі складками, зробленими вручну в ательє бренду. Кількість ручної роботи – особлива цінність колекції. Так, біла шовкова спідниця прикрашена сплетеними гачком листками латаття та бахромою – на виробництво якої майстрам INLYLAND потрібно понад три дні, два дні займає виготовлення елементів та ще день закладений на пришивання декору. А для шовкової спідниці м’ятного кольору було сплетено власне мереживо. Серед новинок – прикраси, які також натхненні красою та вишуканістю латаття.

14

15

16

Презентувати цю дуже особисту історію – водночас меланхолійну та розслаблену, вирішили в особливому місці – унікальному маєтку в Самчиках, що на Хмельниччині. Це єдина локація в Україні, де збереглася унікальна японська кімната, розписана за мотивами Едо або Самураїв. «Я щаслива, що в цій колекції нам вдалося розказати цілісну візуальну історію, яка огортає невимушеністю та нагадує, що наш світ насправді прекрасний – наповнений неймовірною природою, фарбами та талантами».

17

18

19

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить