Сукня бохо + босоніжки: 5 способів носити цього сезону

Головні герої показів та стритстайлу сукні в стилі бохо, які вдягають на церемонії та у повсякденних образах. Бохо-сукні найкраще передають весняний настрій своїми легкими дизайнами та ботанічними мотивами, а ідеальне взуття до них босоніжки. Розповідаємо, як найкраще поєднувати найцікавіші сукні сезону з відкритим взуттям.

Etro0Etro

Реклама

Valentino1Valentino

Ermanno Scervino2Ermanno Scervino

Ulla Johnson3Ulla Johnson

Богемна сукня-туніка з босоніжками гладіаторами

Сукні-туніки є символом богемного стилю. Яскрава сукня ідеально поєднується з босоніжками гладіаторами, які звивисто облягають щиколотку.

Christian Vierig4Christian Vierig

Taller Marmo5Taller Marmo

Amazon Essentials6Amazon Essentials

Біла сукня зі шльопанцями

Щоб створити відчуття богемності, необов’язково вдягати квітасту сукню. Білі бохо-сукні, туніки або сукні-сорочки з легких або напівпрозорих тканин є елегантним та універсальним варіантом. Вони є прикладом тенденції на тиху розкіш та мінімалізм, а комбінувати їх ідеально з однотонними шльопанцями з широкими перемичками.

Streetstyleshooters7Streetstyleshooters

Zimmermann8Zimmermann

Saint Laurent9Saint Laurent

Абстрактні візерунки та босоніжки з Т-подібними перемичками

Сукня бохо з абстрактним квітковим принтом зачаровує, а стильною деталлю до неї стають босоніжки на підборах з T-подібними перемичками.

Giovanna Battaglia Engelbert, Christian Vierig10Giovanna Battaglia Engelbert, Christian Vierig

Etro11Etro

Jil Sander12Jil Sander

Пишна бохо-сукня зі сріблястими босоніжками

Сукні в стилі бохо не обов’язково мають бути повсякденними. Наприклад, ця пишна модель з ніжними квітковими мотивами є прикладом стилю гіпі-шик. Широкий пояс на талії та сріблясті босоніжки на високих підборах додають образу витонченості.

113

H&14H&

Alexandre Vauthier15Alexandre Vauthier

Чорна бохо-сукня зі спортивними капцями

Богемна чорна сукня з подовженими рукавами та манжетами-воланами у поєднанні зі спортивними чорно-білими смугастими капцями додає шику простоти, і образ влучно стає повсякденним.

116

Zara17Zara

adidas18adidas

За матеріалами vogue.it

119

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить