Спідниця Rah-Rah – найромантичніша річ цього літа

Жвава назва спідниці Rah-Rah цілком відповідає її виразному силуету. Здобувши популярність у 1980-х роках, Rah-Rah нещодавно отримали друге життя на подіумах сезону весна-літо 2024, коли бренди запропонували сучасні ретро-стилі, занижену посадку, оборки, волани, рюші та асиметричні лінії подолу. Vogue.ua зібрав найромантичніші спідниці Rah-Rah цього літа.

Miu Miu0Miu Miu

Реклама

Незважаючи на те, що коріння спідниці Rah-Rah не тільки виключно стиль бохо, силует відсилає до образів відвідувачів фестивалів у 1990-х і "нульових". Варто звернути увагу на колекцію Miu Miu, де на подіумі зʼявилися мініспідниці, що обтягуюють стегна, з логотипами та шнурками. Поєднуйте їх із туфлями-човниками або босоніжками.

Molly Goddard1Molly Goddard

Loewe2Loewe

Якщо ви роздумуєте над тим, як вписати спідницю Rah-Rah в офісний дрескод, слід ознайомитися з колекцією Loewe весна-літо 2024, у якій представлені багатошарові спідниці з легких кремових і темно-синіх тканин у поєднанні з картатими сорочками, светрами з V-подібним вирізом і, звичайно, трендовим взуттям – Мері-Джейн, босоніжками та мюлями.

Vaquera3Vaquera

Спідниця з низькою посадкою від Vaquera доповнювалася конічним бра, бомбером і беретом із шипами, а спідниці Molly Goddard – розстебнутими кардиганами і металевими туфлями на платформі. Vogue.ua зібрав 5 найкрасивіших спідниць Rah-rah, які варто додати до свого гардеробу вже зараз.

Alaia4Alaia

Comme Des Garçons5Comme Des Garçons

Isabel Marant6Isabel Marant

Miu Miu7Miu Miu

Molly Goddard8Molly Goddard

За матеріалами vogue.co.uk.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить