Ремінь на стегнах — модний прийом, який повертається з минулого

Ремінь, розміщений низько на стегнах, став зіркою безлічі образів на подіумах сезону весна-літо 2024. І знаєте що? Він мав доволі розкішний вигляд.

10

Реклама

Якби ви ранжували всі модні тенденції, що повертаються з нульових, за рівнем жаху, який вони викликають у середньостатистичного міленіала, можна припустити, що ремінь на низькій посадці займе одне з передових місць у списку. Цей аксесуар навіює спогади про Брітні Спірс у джинсах і коротких топах, Маріссу Купер з серіалу «Чужа сім'я» і Destiny's Child під час кожної появи в засобах масової інформації між 2000 і 2010 роками. Перенесімося на 20 років вперед і пояс з низькою посадкою став зіркою незліченних образів на подіумах сезону весна-літо 2024, але в оновленому вигляді.

11

Якщо заглибитися в історію на 100 років назад, то можна побачити, що походження цього тренду набагато вишуканіше. Популярний силует Коко Шанель із заниженою талією став головним вбранням для гламурних тусовниць у Нью-Йорку 1920-х років у сукнях із блискітками та вовняних пальтах. Але, на щастя, здається, що ітерації силуету із заниженою талією 2023 року набагато ближчі до цієї естетики, ніж будь-які інші.

12

В першій колекції Пітера Гокінса для Tom Ford він віддав перевагу роботі Форда в Gucci з витонченими сукнями, прикрашеними ременями з золотими акцентами. Тим часом у Burberry Деніел Лі заново винайшов культовий тренч бренду з новим силуетом та спущеним поясом, що облягає стегна. Проте були й класичні нульові в Conner Ives, де штани та глибокі мідісукні перетиналися з золотистими круглими поясами – але, що важливо відзначити, це те, що ці вироби були виконані з чорної тканини, яка давала їм вишуканіший вигляд.

За матеріалом vogue.co.uk

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить