Наймодніші штани в стилі бохо сезону весна-літо 2024

Цього сезону вдалий час носити штани в стилі бохо, оскільки вони передають усю сутність вільного духу та стилю. Незважаючи на те, що походять з 19601970-х років, вони досі не втрачають актуальності. Ці штани пройшли шлях від невід’ємного одягу руху гіпі та художників того часу до того, щоб стати вічною основою для всіх поколінь. Тенденції сезону весна-літо 2024 дали зрозуміти, що їх можна буде побачити всюди завдяки лихоманці на відродження моди минулого та загальній ностальгії. Vogue.ua зібрав наймодніші штани в стилі бохо, які варто додати до свого гардероба просто зараз.

Вузькі штани в стилі бохо

Ralph Lauren0Ralph Lauren

Реклама

Серед наймодніших моделей сезону — ті, що сповнені елегантності та, звичайно, стилю. Серед них — дизайни в стилі бохо, як у колекції RalphLauren. Ньюйоркський бренд зробив вибір на користь вузьких штанів з металевим ефектом і квітковим принтом та поєднав їх з атласними блузами, ременем з великою пряжкою і босоніжками на високих підборах. Такий образ ідеально пасує для того, щоб залишити осторонь мінімалізм 1990-х і спробувати найоригінальніші ретровбрання.

Силует "балон"

Rabanne1Rabanne

Rabanne2Rabanne

Rabanne підтверджують, що штани в стилі бохо — це все, що потрібно, щоб мати гламурний вигляд. Виберіть силует "балон" з аплікаціями зі страз та доповніть штани блузою з драпіруванням. Якщо шукаєте спокійний розкішний образ, то однотонні бежеві моделі — для вас. Завершіть одяг блузою з короткими рукавами. Штани-балони стануть головною "одержимістю" сезону, адже недарма вони підкорили колекції Rabanne, RalphLauren і Loewe.

Штани карго в стилі бохо

Anna Sui3Anna Sui

Штани карго — це круто, і навіть більше, якщо вони мають богемну естетику, як продемонстрували AnnaSui у своїй колекції весна-літо 2024. Очевидно, дизайни в дусі Y2K набудуть більшого ретросенсу завдяки принтам. Поєднуйте їх з укороченими топами пастельних кольорів і босоніжками на пласкій підошві.

Розкльошені штани в стилі бохо

Ermanno Scervino4Ermanno Scervino

Ermanno Scervino5Ermanno Scervino

ErmannoScervino повертають нас у минуле, створюючи штани в стилі бохо, які, зокрема, Шер або Джейн Біркін, схвалили б у 1970-х роках. Ці розкльошені моделі з мереживом або люверсами та геометричними візерунками також чудово доповнюють богемний тренд. Бренд поєднав їх із відповідним топом і босоніжками на високій платформі.

Штани в стилі бохо з принтомtiedye

Roberto Cavalli6Roberto Cavalli

Барвисті штани в стилі бохо легко стануть ключовим елементом весняно-літнього гардероба. RobertoCavalli представили моделі в рожевих тонах, що поєднувалися з бра з принтом, а також тунікою в тон і босоніжками на платформі.

Джинси в стилі бохо

Isabel Marant7Isabel Marant

Джинсові штани, натхнені модою 19601970-х років, знову повернулися, щоб стати новими фаворитами модниць. Завужені джинси з квітковою вишивкою — універсальний дизайн, який можна носити з босоніжками на пласкій підошві або класичними туфлями на підборах.

Класичні штани в стилі бохо

Ulla Johnson8Ulla Johnson

Нарешті, класичні штани в стилі бохо легко скрасять щоденну уніформу. UllaJohnson пропонують інвестувати в барвисті костюми з принтами. Нюдові босоніжки на підборах з ремінцями стануть безпомилковим доповненням образу.

За матеріалами vogue.mx.

19

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить