Наймодніші трикотажні мінісукні осінь-зима 2023/2024

Якщо минулого сезону максісукні вважались наймоднішим вибором, то цієї осені вони, схоже, мають намір зайняти першочергові позиції. Особливо радимо звернути увагу на трикотажні короткі плаття або джемпери до середини стегна — це наразі найфункціональніша інвестиція. У колекціях брендів осінь-зима 2023/2024 представлені різноманітні варіанти мінісуконь — від делікатних версій з тонкого трикотажу до щільних моделей великої вʼязки, які більше підходять до холодної погоди.

Loeww0Loeww

Традиційно з приходом осені найулюбленішим елементом гардероба стає затишний трикотаж, який може зігріти в прохолодну погоду і подарувати відчуття комфорту й елегантності. Цього сезону бренди зробили ставку на мінісукні з м’яких та теплих тканин, як-от вовна і кашемір, які ніжно укутують тіло. Isabel Marant зробили це лейтмотивом своєї колекції, запропонувавши сукні з вовни кольору екрю, які можна вдягати вдень або версії з фактурним люрексом для вечору. В колекції Miu Miu Міучча Прада представила базову маленьку темно-синю сукню з трикотажу як альтернативу чорній класичній версії, Loewe показали подовжений светр з V-подібним викотом, а Bottega Veneta представили затишний денний одяг у вигляді великого вовняного максіпуловера, який можна носити як мінісукню у поєднанні з в’язаними чи шкіряними туфлями-шкарпетками.

Isabel Marant1Isabel Marant

Miu Miu2Miu Miu

Ferragamo3Ferragamo

Isabel Marant4Isabel Marant

Трикотажні сукні — універсальна річ у гардеробі, яку можна носити як удень, так і ввечері. До того ж ви можете комбінувати короткі затишні версії з будь-яким взуттям — від чобіт до стегон і грубих черевиків до елегантних човників і козаків. Coperni цього сезону пропонують вибирати мінісукню з романтичними оборками, Versace — жіночну чорну сукню, Courrèges — чуттєву версію з відкритими плечима, а Ferragamo — варіант з драпіруванням у синьому кольорі.

Coperni5Coperni

Bottega Veneta6Bottega Veneta

Versace7Versace

Couregges8Couregges

Vogue.ua зібрав наймодніші трикотажні мінісукні цього сезону.

Наймодніші трикотажні мінісукні осінь-зима 2023/20249

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить