Наймодніші приталені жакети весна-літо 2024

Жакети – позасезонний елемент гардеробу, який, мабуть, є у кожної модниці в гардеробі ( якщо ні, то це потрібно терміново виправляти). В новому сезоні весна-літо 2024 окрім жакетів вільного крою, ніби знятих з чоловічого плеча, дизайнери запропонували більш елегантні і жіночні версії – приталені жакети, що акцентують увагу на талії. В колекціях зʼявилися варіанти з різноманітних тканин, зокрема, шкіри, вовни, атласу або крепу, які легко можна інтегрувати як в денний, так і вечірній вихід.

Prada0Prada

Реклама

Якщо минулі роки пройшли під егідою cтилю power-dressing, то цього сезону жакети набули більш жіночного прочитання. Prada презентували серію приталених блейзерів, скомбінував їх з міні-шортами і поясами з довгою бахромою, Schiaparelli зробили ставку на ультрамодний смугастий візерунок, який був особливо популярен у 1990-х роках, скомбінував силуетний жакет з широкими штанами. Тим часом, Alexander McQueen продемонстрували силуетний блейзер, що спокусливо підкреслює усі жіночі вигини.

Schiaparelli1Schiaparelli
Alexander McQueen2Alexander McQueen

Loewe3Loewe

Серед наймодніших приталених жакетів на щодень можна виділити картату модель Loewe, яка буде стильно виглядати з білими футболками, джинсами і лоферами або туфлями. Також стильним вибором на весну є пудрово-рожевий двобортний блейзер Gucci. Тим часом, якщо розглядати більш вечірні моделі жакетів, то краще вибрати білосніжний варіант з атласними лацканами Givenchy.

Givenchy4Givenchy

Versace5Versace

Gucci6Gucci

Hermes7Hermes

Vogue.ua зібрав наймодніші приталені жакети сезону весна-літо 2024.

Наймодніші приталені жакети весна-літо 20248

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить