Легко і невимушено: колекція Dries Van Noten весна-літо 2024

Бельгійський дизайнер Дріс Ван Нотен — один з найцікавіших та найочікуваніших дизайнерів у розкладі Паризького тижня моди — на шоу сезону весна-літо 2024 запросив гостей у покинуту будівлю в районі Опери. Гостей проводили до своїх місць вгору по сходах, через великий коридор, де збиралися моделі. Скуйовджені стіни та руїни будівлі доповнювали та прикрашали елегантні предмети одягу з нової колекції Dries Van Noten.

Dries Van Noten весна-літо 20240Dries Van Noten весна-літо 2024

За настроєм нова колекція Ван Нотена вийшла невимушеною, піднесеною та легкою. Шоу почалося зі структурованих блейзерів, поєднанних зі спідницями-карго кольору хакі. Джинсові ансамблі були мали тонкі лінії вицвітання, а трикотажні виробу майбутнього сезону дизайнер бачить асиметричними та смугастими у неочікуваних місцях.

Dries Van Noten весна-літо 20241Dries Van Noten весна-літо 2024

Dries Van Noten весна-літо 20242Dries Van Noten весна-літо 2024

У колекції весна-літо 2024 Dries Van Noten досліджував уніформу регбістів, яка знайшла своє втілення на комірцях, роздутих до гігантських пропорцій, широких штанах і сумочках у фіолетових і зелених тонах. Колекцію наповнили чимало різноманітних візерунків: завитки, клітинки, блискітки, пір’я та перли з’явилися на дутих пальто, шортах до коліна та боді з V-подібним вирізом. У колекції весна-літо 2024 Ван Нотен експериментував із силуетами по-новому, зберігаючи легкість і оптиміст.

13

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить